Yardım Sistem Topladim Montajını PC Hocasina Yaptirmak Istiyorum

senju hashirama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, ben bir sistem topluyorum parçaların yarısını toparladım ancak diğer yarısında hem destek hem de monyaj işini size bırakmak istiyorum mümkün müdür ?

alınan parçalar
- AMD Ryzen™ 9 7900X3D
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 GAMING 16GB
- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) Anakart
- XPG 2TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 6800MB)
- powersupply olarak asus rog thor 850 watt
- sıvı soğurucu asus ryujin 240 mm
- kasa asus helios white
- monitör ( Dell G3223Q 32″ 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR600 Fast IPS UHD FreeSync Premium Pro Gaming Monitör düşünüyorum. 4K da en uygunu bu galiba şu anda, ama Samsung g8 32 inc mini led monitör de alasim var. Üst segment olarak asusun yeni çıkardığı 27 inc oled monitörün gelmesini mi beklemeliyim Samsung yerine.
- son olarak sleeve kablolama da düşünüyorum ancak onu almadim. Nasıl yapabiliriz.

-fikirlerinizi bekliyorum iyi günler dilerim.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Merhaba montaj konusunda seve seve yardımcı olurum İstanbul da ikamet ediyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bu konuda da iyi olduğumu düşünüyorum 😁 en azından topladığım sistemlerden pozitif geri dönüş aldım hep İstanbul da değilseniz yine isterseniz uzaktan online olarak da yardımcı olurum yapabilirim derseniz o da olmazsa işini gerçekten temiz yapan bir yer bulup oraya yaptırabilirsiniz zira sisteminiz çok güzel ve pahalı dikkatli yerinde kablo düzenlemesi ile görünüş ile göz alıcı olmalı almadiginiz parça veya parçalar var mı başka

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Kürşat ile birlikte toplayın bence. Kürşat sana daha fazla zaman ayırabilir.

Toplarken her detayı öğrenin. Sonraki sisteminizi kendiniz toplarsınız.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Merhaba, ben bir sistem topluyorum parçaların yarısını toparladım ancak diğer yarısında hem destek hem de monyaj işini size bırakmak istiyorum mümkün müdür ?

alınan parçalar
- AMD Ryzen™ 9 7900X3D
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 GAMING 16GB
- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) Anakart
- XPG 2TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 6800MB)
- powersupply olarak asus rog thor 850 watt
- sıvı soğurucu asus ryujin 240 mm
- kasa asus helios white
- monitör ( Dell G3223Q 32″ 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR600 Fast IPS UHD FreeSync Premium Pro Gaming Monitör düşünüyorum. 4K da en uygunu bu galiba şu anda, ama Samsung g8 32 inc mini led monitör de alasim var. Üst segment olarak asusun yeni çıkardığı 27 inc oled monitörün gelmesini mi beklemeliyim Samsung yerine.
- son olarak sleeve kablolama da düşünüyorum ancak onu almadim. Nasıl yapabiliriz.

-fikirlerinizi bekliyorum iyi günler dilerim.

güzel sistem hocam hayırlı olsun pc hocası tarafında v ideo çekiliyor genelde parçaları alıp isterseniz mail atın müsaitlik varsa toplarlar

KS

senju hashirama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba montaj konusunda seve seve yardımcı olurum İstanbul da ikamet ediyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bu konuda da iyi olduğumu düşünüyorum 😁 en azından topladığım sistemlerden pozitif geri dönüş aldım hep İstanbul da değilseniz yine isterseniz uzaktan online olarak da yardımcı olurum yapabilirim derseniz o da olmazsa işini gerçekten temiz yapan bir yer bulup oraya yaptırabilirsiniz zira sisteminiz çok güzel ve pahalı dikkatli yerinde kablo düzenlemesi ile görünüş ile göz alıcı olmalı almadiginiz parça veya parçalar var mı başka
Şuan almadığım tek parça monitör kaldı ve sleeve kablolar kaldı. ben bursa da yaşıyorum bu arada keşke bursada olabilseniz güzel olurdu. ben daha önce kendim sistem toplayıp montajlama yaptım lakin bu parçalar hem pahalı hem de belki video çekilir güzel bir iş çıkar diye düşündüm.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Şuan almadığım tek parça monitör kaldı ve sleeve kablolar kaldı. ben bursa da yaşıyorum bu arada keşke bursada olabilseniz güzel olurdu. ben daha önce kendim sistem toplayıp montajlama yaptım lakin bu parçalar hem pahalı hem de belki video çekilir güzel bir iş çıkar diye düşündüm.
Hm valla video işini ben yapmıyorum 😃 PC hocası da yapar mı bilmiyorum müsait olurlar mı vs yapıyorlar dediler galiba ama emin değilim daha önce üst seviye sistemler de topladım 4080 / 4090 li vs ama video vs çekmiyorum ben dediğim gibi sende yaparsın ya biraz dikkat gerekiyor evet parçalar güzel dikkatli temiz toplanması lazım

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri