Sistem Topladım Nasıl Birleştireceğim?

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
ekran kartının fanları aşağıya bakmalı diğer türlü oturmayacaktır zaten anakartı kasanızın arka kapağında genelde beyaz renkli bir plaka var onun üzerine oturtacaksınız vidaları ve vida yerleri bellidir zaten ramleri anakartınızı bilmiyorum 4 kanalsa en performanslı olanları araştırıp o slotlara takın 1 3,2 4 gibi kombinasyonlar var diye biliyorum işlemci amd ise stok fan ile sizlere sabır diliyorum inanılmaz zor bir sistemi var bilgisayarı ilk açışınızda bios güncel mi kontrol edin ve ekran kartı driverlerini işlemci ve anakart chipsetlerinin kurulumunu yapın psu bağlantılarını bende bilmiyorum o konuda diğer arkadaşlarım yardımcı olacaktır
teşekkürler bilgi için işlemcim amd değil intel :)

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kasayı dark guardian seçtim :) Ve sistem tamamlandı umarım sorunsuz gelir ve sorunsuz bi şekilde birleştirim.

Birleştirme hakkında yardımcı olabilecek herkesin fikrini dinlemeye hazırım.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kasayı dark guardian seçtim :) Ve sistem tamamlandı umarım sorunsuz gelir ve sorunsuz bi şekilde birleştirim.

Parçalar geldiğinde anakarti bı oturtun hocam sonrasında sorun olan yerleri fotoğraf atarsınız, en sağlıklısı YouTubedan bakmanız biz ne kadar yazsak da görmek daha iyi oluyor. Örneğin anakart montajı yazsanız bir sürü rehber video vardır, sonrasında işlemci ram ekran kartı sırayla takip edersiniz videodan.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Parçalar geldiğinde anakarti bı oturtun hocam sonrasında sorun olan yerleri fotoğraf atarsınız, en sağlıklısı YouTubedan bakmanız biz ne kadar yazsak da görmek daha iyi oluyor. Örneğin anakart montajı yazsanız bir sürü rehber video vardır, sonrasında işlemci ram ekran kartı sırayla takip edersiniz videodan.
hocam bu işin bi sırası varmıdır benim izlediğim kadarıyla ilk işlemci ve ram takılıyor sonra anakartı kasaya takıyorlar.

Ama dediğiniz gibi videolarla araştıracağım iyice

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Bizim mahallede bir bilgisayarcı 250 TL'ye montaj yapıyormuş bana pahalı geldi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam bu işin bi sırası varmıdır benim izlediğim kadarıyla ilk işlemci ve ram takılıyor sonra anakartı kasaya takıyorlar.

Ama dediğiniz gibi videolarla araştıracağım iyice
İster anakarta SSD ram işlemci takip kasaya monte edin ister önce anakarti takip üstüne diğer bileşenleri monte edin farketmez anakart ve küçük parçalarla başlayın yeterli.

• Beğen
Reactions: XXL

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri