60.000 TL ve üstü Sistem Toplama 80K Oyun Için

Emin01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
selam arkdaslar ben sistem toplamakdan fazla bilmıyorum az sey biliyorum bana 80k ile alınabilcek güzel bir sistem varmı acaba sadece kasa

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
238
selam arkdaslar ben sistem toplamakdan fazla bilmıyorum az sey biliyorum bana 80k ile alınabilcek güzel bir sistem varmı acaba sadece kasa
Oyun yada iş için mi toplayacaksın? Onuda belirtirsen daha iyi yardımcı olurlar.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
238
Tek tek daha pahalıya gelir orta üst düzey sistemler. İstisnalar hariç.
Örnek Sistem :
Bu sistemde 5070 Ti var .
Örnek sistem 2 :
Bu sistemde 9070xt var. Hem 2K hemde 4K da oynarsın istediğin gibi özelleştirebilirsin. Bu sistem şuanda iyi bir fiyatta anakart işlemci ram ssd kasa gibi parçaları özelleştirebilirsin. Yada böyle bir sistem alıp kalan bütçeyle ek bir monitör daha alıp sisteme ekleyebilirsin.Klavye mause gibi parçalarıda yenilersin.

Örnek Sistem :
Örnek sistem 2 :
Bu sistemde 9070xt var. Hem 2K hemde 4K da oynarsın istediğin gibi özelleştirebilirsin. Bu sistem şuanda iyi bir fiyatta anakart işlemci ram ssd kasa gibi parçaları özelleştirebilirsin. Yada böyle bir sistem alıp kalan bütçeyle ek bir monitör daha alıp sisteme ekleyebilirsin.Klavye mause gibi parçalarıda yenilersin.
Monitörü vatan mediamarkt gibi mağazalara gidip monitörleri inceleyip al. Hem orada alırken ölüpiksel vs kontrol edip alırsın sorun çıkarsa iade edip başka monitör alırsın.

Son düzenleme:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
671
60-70k arasıda 5070ti sistem bakabilirsiniz. Eğer işlemci ağırlıklı oyunlarla çok işiniz yoksa 7 7800x3d ye gerek kalmaz. Daha baasic 7500f / 7600 yönelebilirsiniz.

KS

Emin01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Örnek Sistem :
Örnek sistem 2 :

Monitörü vatan mediamarkt gibi mağazalara gidip monitörleri inceleyip al. Hem orada alırken ölüpiksel vs kontrol edip alırsın sorun çıkarsa iade edip başka monitör alırsın.
eyw
saolsun

KS

Emin01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ne tarz oyunlar oynayacaksın
fps mi hikayeli ağırlıklı mı
sistemde rgb ürünler olmazsa olmaz mı
olmasa da olur mu
kankam ben rust gibi squad gibi oyunlar oynuyom rastgele rgb olmasına gerek yok zaten arkdas 5070ti sistem atmıs onu begendim sende önerceksen öner sevinirim

diplomasızhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
kankam ben rust gibi squad gibi oyunlar oynuyom rastgele rgb olmasına gerek yok zaten arkdas 5070ti sistem atmıs onu begendim sende önerceksen öner sevinirim
şu an indirimde

https://www.incehesap.com/u/BleYTrMtey/

sistemi güncellediğinde
gaming gendeki anakart asus b650m-r yaptığında
ram tek 16 gibi görünüyor ama 2x16 frekans cl daha iyi
kasayı arkadaşın attığı sistemdeki kasanına ynısı yaptığında altlarda var
soğutucu da fz6 pro 2x12 mm kule tipi yaptığında 70500 tl yapıyor

1751052799421.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri