Oyun yada iş için mi toplayacaksın? Onuda belirtirsen daha iyi yardımcı olurlar.selam arkdaslar ben sistem toplamakdan fazla bilmıyorum az sey biliyorum bana 80k ile alınabilcek güzel bir sistem varmı acaba sadece kasa
Oyun için reisOyun yada iş için mi toplayacaksın? Onuda belirtirsen daha iyi yardımcı olurlar.
Monitörü vatan mediamarkt gibi mağazalara gidip monitörleri inceleyip al. Hem orada alırken ölüpiksel vs kontrol edip alırsın sorun çıkarsa iade edip başka monitör alırsın.Tek tek daha pahalıya gelir orta üst düzey sistemler. İstisnalar hariç.
Örnek Sistem :
Bu sistemde 5070 Ti var .
Örnek sistem 2 :![]()
SUNRISE-MASTER5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-MASTER5070TI sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve GALAX RTX 5070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistemde 9070xt var. Hem 2K hemde 4K da oynarsın istediğin gibi özelleştirebilirsin. Bu sistem şuanda iyi bir fiyatta anakart işlemci ram ssd kasa gibi parçaları özelleştirebilirsin. Yada böyle bir sistem alıp kalan bütçeyle ek bir monitör daha alıp sisteme ekleyebilirsin.Klavye mause gibi parçalarıda yenilersin.
![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
eywTek tek daha pahalıya gelir orta üst düzey sistemler. İstisnalar hariç.
Örnek Sistem :
Bu sistemde 5070 Ti var .
Örnek sistem 2 :![]()
SUNRISE-MASTER5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-MASTER5070TI sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve GALAX RTX 5070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistemde 9070xt var. Hem 2K hemde 4K da oynarsın istediğin gibi özelleştirebilirsin. Bu sistem şuanda iyi bir fiyatta anakart işlemci ram ssd kasa gibi parçaları özelleştirebilirsin. Yada böyle bir sistem alıp kalan bütçeyle ek bir monitör daha alıp sisteme ekleyebilirsin.Klavye mause gibi parçalarıda yenilersin.
![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Monitörü vatan mediamarkt gibi mağazalara gidip monitörleri inceleyip al. Hem orada alırken ölüpiksel vs kontrol edip alırsın sorun çıkarsa iade edip başka monitör alırsın.
ne tarz oyunlar oynayacaksıneyw
saolsun