Öneri Sistem Toplama Önerisi

hequlasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba 2 tane sistem topladım bunlardan birini almak istiyorum hangisi mantıklı olur karar veremedim ilk sistem

Anakartı bu sistemin MSI A520M-A PRO olarak seçilmiş ben MSI PRO B550M-P olarak değiştirdim gerek varmı çok birşey farkedermi bilmiyorum ikinci sistem

Bu sisteminde anakartını ASUS PRIME B550M-K olarak güncelledim yada ASUS PRIME A520M-A olarak almak daha mı mantıklı çok fazla fiyat vermeyip bide bu iki sistem için 550w fsp marka psu yeterli olur mu teşekkür ederim şimdiden.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
550W Yeterli ama ileride sisteme güncelleme yapacağınız zaman güç kaynağını da değiştirmek gerekir. Bu ikisi arasında Ultima sistem alınabilir ama yakın zamanda PC Hocası da bir sistem çıkartacak , benzer özelliklerde çok daha uygun olursa kaçırmak istemezsiniz bence.

KS

hequlasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
550W Yeterli ama ileride sisteme güncelleme yapacağınız zaman güç kaynağını da değiştirmek gerekir. Bu ikisi arasında Ultima sistem alınabilir ama yakın zamanda PC Hocası da bir sistem çıkartacak , benzer özelliklerde çok daha uygun olursa kaçırmak istemezsiniz bence.
Sürekli 550w yetmez bilgisayar kaldırmaz vs okudum 836tl fazla verip THERMALTAKE Smart BX1 650W 80+ Bronze ATX PSU geçmek mantıklımı

Birde A520m ekran kartı yerine B550 ye geçmek mantıklımı karar veremedim psu sabit tutup anakart değişimi yapmam daha mı iyi olur

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sürekli 550w yetmez bilgisayar kaldırmaz vs okudum 836tl fazla verip THERMALTAKE Smart BX1 650W 80+ Bronze ATX PSU geçmek mantıklımı

Birde A520m ekran kartı yerine B550 ye geçmek mantıklımı karar veremedim psu sabit tutup anakart değişimi yapmam daha mı iyi olur
550W Bu sisteme yeterli , imkan varsa tabii ki yükseltilebilir.

KS

hequlasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

hequlasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0