Sistem Toplama Oyun+Çizim

Ice

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, sistem toplamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım fakat uyumlu bir sistem kurmak istiyorum. Anlamadığımdan risk almak istemedim. Hazır sistemlerden alayım dedim; orada da bir parça değiştirmek istendiğinde alternatifi ya pahalı ya da kötü. Bu sefer fiyat şişiyor. Bana uzun yıllar gidecek, monitörle beraber 6500'e kadar taksitle alacağım bir sistem lazım. Çoğunlukla oyun oynayacağım, 5-7 yıl idare etsin, arada çizim de yapıyorum. Şuan 10 senelik laptop var iyi bir soğutucu ile GTA 5 açabiliyorum. Bunun gibi uzun yıllar gidecek masaüstü sistem toplamak için yardımcı olabilir misiniz? Soğutmaya önem veriyorum, önemini laptop ile anladım. İyi bir sistem olacaksa biraz daha çıkabiliriim. Ayrıca beklemeli miyim yoksa şuan almalı mıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
23 nisan vs. geliyor birde hafta sonuna denk geliyor ki hafta sonu indirimler oluyor. Bileşen bileşen indirimden öneri yapalım size. Daha mantıklı olur en azından monitörlerde indirim oluyor onun parası daha ucuza mal olur sisteme biraz daha para kalır bekleyebilirseniz.

KS

Ice

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
23 nisan vs. geliyor birde hafta sonuna denk geliyor ki hafta sonu indirimler oluyor. Bileşen bileşen indirimden öneri yapalım size. Daha mantıklı olur en azından monitörlerde indirim oluyor onun parası daha ucuza mal olur sisteme biraz daha para kalır bekleyebilirseniz.

Tamam, buradan haber mi bekleyeyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Siz bana 23 Nisan perşembe bakın indirimler o gün başlamaz genelde Cuma günü başlar ama buradan tekrar yazın ben indirimlere bakayım size bileşen yada monitör önerimi buradan yaparım.

KS

Ice

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz bana 23 Nisan perşembe bakın indirimler o gün başlamaz genelde Cuma günü başlar ama buradan tekrar yazın ben indirimlere bakayım size bileşen yada monitör önerimi buradan yaparım.

Tamam teşekkür ederim cuma günü yazarım. Size facebooktan da mesaj attım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri