Öneri Sistem Toplama PC Onerisi

Enesqwee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım selamün aleyküm bu benim ilk sistem toplamam olacak 30-40k arası bütçem var ve sistemi oyun oynamak yazılım için kullanacağım ve video film tarzı aktiviteler de yapacağım oyun geliştirici liği düşünüyorum rx mi almalıyım rtx mi hangi mağazadan toplamalıyım hazır mi alim toplim mi napayim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocalarım selamün aleyküm bu benim ilk sistem toplamam olacak 30-40k arası bütçem var ve sistemi oyun oynamak yazılım için kullanacağım ve video film tarzı aktiviteler de yapacağım oyun geliştirici liği düşünüyorum rx mi almalıyım rtx mi hangi mağazadan toplamalıyım hazır mi alim toplim mi napayim
Hazir al ama biraz bekle suanlik ortalik karisik

Mehmet Erim ALçiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kankam Hazır al bütçene göre yükseltme yaparsın en kötü ama biraz daha sabret şu an arkadaşın dediği gibi ortalık karışık hemde şu an düzgün sistem kuran yok yayında

Mehmet Erim ALçiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben Amdciyim kanka her yönde, sebebi ise daha az paraya daha güncel daha hızlı bir sistem alabiliyorsun ben bir kaç tane önericem sana müsaitliğimde 30-40 k güzel bir kasa yaparsın

Mehmet Erim ALçiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri