Darboğazla işlemci ömrü arasındaki bağ nedir ?Darboğaz çok olur böylece işlemcinin ömrü kısalır vs, yani 2k monitörün yoksa 3070 almamalısın. 3060-3060ti alabilirsiniz.
Darboğazla işlemci ömrü arasındaki bağ nedir ?Darboğaz çok olur böylece işlemcinin ömrü kısalır vs, yani 2k monitörün yoksa 3070 almamalısın. 3060-3060ti alabilirsiniz.
Hocam haqqus youtuba kanalına bakın derim öneririm rx 6700 lü 14 k12-13k arası bir bütçem var ve sistem toplamadan pek anlamadığımdan size danışmak istedim. 12-13k arası 6600lü sistem tavsiyesi olan var mı? İnternete hazır toplama sistemlerden istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
"İşlemci ekran kartına yetişemiyor ve ömrü azalıyor" gibi bir bilgi aşmıştım forumdan. Mesajı ararın şimdi, bulabilirsem paylaşırım sizle.Darboğazla işlemci ömrü arasındaki bağ nedir ?
Tamamdır hocam eğer PC hocası yeni sistemi alamazsam oradan alacağım galiba sistemi dost kayaoglunun sistemini artıkHayır o kartlar ile darboğaz sorunu olmaz, alabilirsiniz.
Gaming gen denmi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse güvenilir.
İnternetten toplama ile gene 14k gibi bir şeye tekabül ediyor o yüzden bana pek f/p gelmedi dost kayaoglu sistemi ona göre daha iyi f/p gibiHocam haqqus youtuba kanalına bakın derim öneririm rx 6700 lü 14 k
Doğru değil."İşlemci ekran kartına yetişemiyor ve ömrü azalıyor" gibi bir bilgi aşmıştım forumdan. Mesajı ararın şimdi, bulabilirsem paylaşırım sizle.
Mesajı buldum fakat kullanıcının bahsetmek istediği şey bu değilmiş, yani bana öyle bir bilgi vermemiş ama bu bilgi nereden aklımda kaldı bilmiyorum. Büyük ihtimal başka forumlardan. Fakat Gpu kullanım % si az ken cpu kullanım % si fazlayken cpu ya çok yük biner ve ömrü azalmazmı yinede. Mesela gpu %50 cpu %100, cpu nun ömrü azalmazmı?Doğru değil.
Hayır öyle bir durum olmaz. Sıcaklık kontrol edilemez duruma gelirse yüksek kullanımdan dolayı belki o zaman ufak tefek problemler olabilir. Ancak onun da ciddi bir etki bırakacağını zannetmiyorum.Mesajı buldum fakat kullanıcının bahsetmek istediği şey bu değilmiş, yani bana öyle bir bilgi vermemiş ama bu bilgi nereden aklımda kaldı bilmiyorum. Büyük ihtimal başka forumlardan. Fakat Gpu kullanım % si az ken cpu kullanım % si fazlayken cpu ya çok yük biner ve ömrü azalmazmı yinede. Mesela gpu %50 cpu %100, cpu nun ömrü azalmazmı?
Teşekkürler, bana nedense mantıklı geliyor.Hayır öyle bir durum olmaz. Sıcaklık kontrol edilemez duruma gelirse yüksek kullanımdan dolayı belki o zaman ufak tefek problemler olabilir. Ancak onun da ciddi bir etki bırakacağını zannetmiyorum.