normal en çok gördüğün kasa tipimid tower kasa ne demek küçük bir kasa mı oluyor büyük ve geniş mi acaba
Mehmet hocam r5 5600 rtx3080 için yeterli bir işlemcimi peki. Neden bütün hazir sistemlerde bu işlemciyi kullaniyorlar. Benim monitorum full hd monitor. Bu işlemci darboğaz sorunu cikarirmi 30k gibi bir bütçe verip de birde sorunlar yaşamak istemez insan tabikide.normal en çok gördüğün kasa tipi
bu işlemci çok fp bi işlemci ryzen 7 5800 ze kafa tutar yani onun için çok tercih ediliyorMehmet hocam r5 5600 rtx3080 için yeterli bir işlemcimi peki. Neden bütün hazir sistemlerde bu işlemciyi kullaniyorlar. Benim monitorum full hd monitor. Bu işlemci darboğaz sorunu cikarirmi 30k gibi bir bütçe verip de birde sorunlar yaşamak istemez insan tabikide.
monitörünüz 2k ise güzel besler ama 1080 se biraz sıkıntıMehmet hocam r5 5600 rtx3080 için yeterli bir işlemcimi peki. Neden bütün hazir sistemlerde bu işlemciyi kullaniyorlar. Benim monitorum full hd monitor. Bu işlemci darboğaz sorunu cikarirmi 30k gibi bir bütçe verip de birde sorunlar yaşamak istemez insan tabikide.
Biraz sıkıntıdan kastiniz ne olabilir en fazla hocam çokmu üzer benibu işlemci çok fp bi işlemci ryzen 7 5800 ze kafa tutar yani onun için çok tercih ediliyor
monitörünüz 2k ise güzel besler ama 1080 se biraz sıkıntı
yok üzmez oynarsınız güzelce ama ekran kartın tam performans vermeyebilirBiraz sıkıntıdan kastiniz ne olabilir en fazla hocam çokmu üzer beni
konu açabilirsinizBende şuan sistem topluyorum benim bileşenlerim şu şekilde ;
-Asus ROG Strix B550F Gaming Anakart
-AMD Ryzen 7 5700X İşlemci
-Gskill Trident Z RGB 2x16 4000 MHz 32 GB Ram
-Cricual 1TB M.2 5000/3600MB Ssd
-Asus ROG Strix 750Watt Psu
-Asus Tuf Gt 502 Kasa
-Thermaltake TH360 ARGB 360MM Sıvı Soğutma
-Thermaltake Pure 12 3x120 Fan X 2 adet
Toplam : 24.195 TL ödedim bunlara. PSU dışında hepsi vatandan alınma sıfır. Psu'da 9 yıl garantili ikinci el 2.500 tl ye aldım. Ekran kartı konusunda henüz karar verebilmiş değilim.
Arkadaşa fikir vermesi açısından paylaşımda bulundum.konu açabilirsiniz
Maaşim 7 sinde geliyordu sistem tükendi o kadar uzun süre duran sistem 3 4 gun daha dayanamadıyok üzmez oynarsınız güzelce ama ekran kartın tam performans vermeyebilir
konu açabilirsiniz
Hocam bu sistemi değerlendirebilirsin yüksek özelleştirmeler yaparakMaaşim 7 sinde geliyordu sistem tükendi o kadar uzun süre duran sistem 3 4 gun daha dayanamadı