Şöyle bir durum var dostum, memory code 55 hatası alıyordum ramleri garantiye yolladim yenileri geldi(Hata haricinde bios ekranına dahil giremiyorum ekran gelmiyor) Asus ile iletişime geçmiştim arıza talep olusturdum ve beni bugün arayıp. Biosu güncellersem sorunun çözüleceğini söylediler. Ben de islemciyi teknik servise göndermiş bulundum. Bu olay doğru mu acaba?Soun varsa elektrik gelmeme ihtimali var ama veri aktarım hatası da olabilir.
Yazılımsal sorunlar, bazen saçma hatalar oluyor. Zaten düzelmezse anakartı gönderin, onlar uğraşsın.Şöyle bir durum var dostum, memory code 55 hatası alıyordum ramleri garantiye yolladim yenileri geldi(Hata haricinde bios ekranına dahil giremiyorum ekran gelmiyor) Asus ile iletişime geçmiştim arıza talep olusturdum ve beni bugün arayıp. Biosu güncellersem sorunun çözüleceğini söylediler. Ben de islemciyi teknik servise göndermiş bulundum. Bu olay doğru mu acaba?
Not:Asus rog maximus formula z690,i9 13900k ve gskill trident z5 silver 6000mhz 32 gb ram var.