- Tepki
- 4,967
2.el kart almayı neden bu kadar çok istiyorsunuz yakınlarda elinizde kalma ihtimali var25 bin tl icinde islemci i5 13600k olsa iyi olur
Kartida burdan 10.500tlye alicam
2.el kart almayı neden bu kadar çok istiyorsunuz yakınlarda elinizde kalma ihtimali var25 bin tl icinde islemci i5 13600k olsa iyi olur
Kartida burdan 10.500tlye alicam
Çünkü daha hesaplı sistem oluyor ben onlarca sistem topladım sıfır ikinci el gerekli testler yapılırsa gayet de alınabilir2.el kart almayı neden bu kadar çok istiyorsunuz yakınlarda elinizde kalma ihtimali var
Anladım nacizhane fikrim 2.el kart almamaniz ama tercih sizinÇünkü daha hesaplı sistem oluyor ben onlarca sistem topladım sıfır ikinci el gerekli testler yapılırsa gayet de alınabilir
Bütçe meselesi tamamen atıyorum sıfır 3060 alacağıma ikinci el 3060ti veya 3070 alırım daha performanslı olurAnladım nacizhane fikrim 2.el kart almamaniz ama tercih sizin
Hocam bunu bi inceleyebilir misiniz niye 0 ise bu fiyata satiyo garantsi falanda varBütçe meselesi tamamen atıyorum sıfır 3060 alacağıma ikinci el 3060ti veya 3070 alırım daha performanslı olur
Hocam bunu bi inceleyebilir misiniz niye 0 ise bu fiyata satiyo garantsi falanda var
Knka fatura tarihi ürünün seri numarası fatura Seri no kutu seri no eğer aynı ise alınır neden ucuz miningli diyebiliriz belki test etmek lazımHocam bunu bi inceleyebilir misiniz niye 0 ise bu fiyata satiyo garantsi falanda var
Knka fatura tarihi ürünün seri numarası fatura Seri no kutu seri no eğer aynı ise alınır neden ucuz miningli diyebiliriz belki test etmek lazım
Miningli olup olmadigi nasil anlasilid testlerden anlasilir miKnka fatura tarihi ürünün seri numarası fatura Seri no kutu seri no eğer aynı ise alınır neden ucuz miningli diyebiliriz belki test etmek lazım
Miningli olup olmadigi nasil anlasilid testlerden anlasilir mi
Asus TUF aralarındaki en iyi seriHocam bu 3 markadan hangisini tercih etmeliyim
hocam bi ara 2. el 3090 alıcaktık biyerden ve ben almadan arkadaşım aldı söylenene göre kutu hiç açılmamış (ama geldiğinde kutusu açılmış) ve garantiliymiş( ilanda yazıyor ama anladığım kadarıyla markanın değil kendi garantileriymiş) ve testleride yapıyor hiç bir sorun yok sonra 1 hafta olmadan kart elinde kalıyor yani anlıyacağınız kimse babasının hayrına piyasanın altında fiyat vermezÇünkü daha hesaplı sistem oluyor ben onlarca sistem topladım sıfır ikinci el gerekli testler yapılırsa gayet de alınabilir
Ne alaka piyasayı biz yükseltiyoruz ben kendimce her noktasına bakıyorum bios dan tut kartın en ince ayrıntısına kadarhocam bi ara 2. el 3090 alıcaktık biyerden ve ben almadan arkadaşım aldı söylenene göre kutu hiç açılmamış (ama geldiğinde kutusu açılmış) ve garantiliymiş( ilanda yazıyor ama anladığım kadarıyla markanın değil kendi garantileriymiş) ve testleride yapıyor hiç bir sorun yok sonra 1 hafta olmadan kart elinde kalıyor yani anlıyacağınız kimse babasının hayrına piyasanın altında fiyat vermez
hocam arkadaşımda teknik anlamda ve fiziksel anlamda incelemişti siz inceliyor olabilirsiniz fakat alacak kişinin ne kadar inceleyebileceğini veya ne kadar anladığını nasıl bileceksinizNe alaka piyasayı biz yükseltiyoruz ben kendimce her noktasına bakıyorum bios dan tut kartın en ince ayrıntısına kadar
Hocam sizin discordunuz var miNe alaka piyasayı biz yükseltiyoruz ben kendimce her noktasına bakıyorum bios dan tut kartın en ince ayrıntısına kadar
?Hocam sizin discordunuz var mi
Yok knka WhatsApp kullanıyorumHocam sizin discordunuz var mi
Tm da knka sıfır ekran kartı sadece çok pahalı napsin millet hem uygun fiyatlı hemde performansli sistem arayışı içinde ikinci el de alınır yanı bencehocam arkadaşımda teknik anlamda ve fiziksel anlamda incelemişti siz inceliyor olabilirsiniz fakat alacak kişinin ne kadar inceleyebileceğini veya ne kadar anladığını nasıl bileceksiniz
Hocam bi sistem buldum sahibindende ekran kartini a dan zye test etmisler miningli kullanmiyorlarmis bi sistemlere bakip en uygununu onerebilir misinYok knka WhatsApp kullanıyorum
Tm da knka sıfır ekran kartı sadece çok pahalı napsin millet hem uygun fiyatlı hemde performansli sistem arayışı içinde ikinci el de alınır yanı bence
Yok knka WhatsApp kullanıyorum
Tm da knka sıfır ekran kartı sadece çok pahalı napsin millet hem uygun fiyatlı hemde performansli sistem arayışı içinde ikinci el de alınır yanı bence
Hemen analiz yapıyorum knkaHocam bi sistem buldum sahibindende ekran kartini a dan zye test etmisler miningli kullanmiyorlarmis bi sistemlere bakip en uygununu onerebilir misin
He bu kişinin ilanlarını biliyorum alıp kurup satıyor çok fazla ilanı var aslında 3080 olmasına da gerek yok bu sistemin de parça kalitesi yok knka pek İstanbul'dasin sanırım o zaman sende ikinci el sistem kurabilirsin tek tekHocam bi sistem buldum sahibindende ekran kartini a dan zye test etmisler miningli kullanmiyorlarmis bi sistemlere bakip en uygununu onerebilir misin
Adamin sistemlerinden sizce hangisi alinabilir eger hepsibin kalitesi kotuyse kensim toplycamHemen analiz yapıyorum knka
He bu kişinin ilanlarını biliyorum alıp kurup satıyor çok fazla ilanı var aslında 3080 olmasına da gerek yok bu sistemin de parça kalitesi yok knka pek İstanbul'dasin sanırım o zaman sende ikinci el sistem kurabilirsin tek tek
Bence kendimiz bir deneyelim cezbedici değil pek sistemleri bı tane kaliteli parça kaliteli bişey yok kasalara bak hep uydurma toplamışAdamin sistemlerinden sizce hangisi alinabilir eger hepsibin kalitesi kotuyse kensim toplycam
3080li i5 13600kli sistem kaca toplanirBence kendimiz bir deneyelim cezbedici değil pek sistemleri bı tane kaliteli parça kaliteli bişey yok kasalara bak hep uydurma toplamış
Boyle bisi buldum hocam atiyim3080li i5 13600kli sistem kaca toplanir
3080li i5 13600kli sistem kaca toplanir
Boyle bisi buldum hocam atiyim