17.000-20.000 TL Sistem Upgrade Önerileri

NoNamesorry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 2600
Ekran Kartı
Gigabyte 1660 Super
Merhabalar, elimde Ryzen 5 2600 - Msi B450m pro max anakart- 3600mhz 8x2 ram- Gigabyte 1660s ekran kartı- 550w psu bulunmakta. Son zamanlarda yeni çıkan ekran kartları ve işlemcilerin fiyat/performanslarını takip edemedim. Sisteme işlemci ve ekran kartı tarafında upgrade yapmak istiyorum, yeni çıkan oyunlarda 1080'de ultra-high ayarlarda en az 60 fps alabilecek şekilde. Mümkünse 2k çözünürlüğe çıkmak isterim daha sonradan monitör takviyesi yapabilirim 2k için. Ancak şu an kasaya aktarabileceğim maksimum para 20 bin Tl. Ekran kartı ve işlemci tarafında önerilerinizi beklerim. (Ekran kartı tarafında nvidia kullanıyorum, amd önermezseniz sevinirim.)

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam bence ryzen 5 5600x/ryzen 7 5700x gibi işlemcilere yönelip ekran kartını da 6750xt almanız yönünde olur 2k da da güzel sonuçlar veren bir kart. Tabi işlemci için bir de soğutma lazım kule tipi bir şey işinizi görür.

KS

NoNamesorry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı olarak Nvidia kullanmayı tercih ediyorum, sundukları güncelleme desteği daha sorunsuz geliyor bana göre o yüzden amd gpu'lara yönelmek istemiyorum maalesef. Ve malum bütçem de sınırlı :/

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ekran kartı olarak Nvidia kullanmayı tercih ediyorum, sundukları güncelleme desteği daha sorunsuz geliyor bana göre o yüzden amd gpu'lara yönelmek istemiyorum maalesef. Ve malum bütçem de sınırlı :/
Bütçeniz sınırlı olduğu için amd gpu önermiştim hocam yani su anda alınabilecek 4060 ti falan onlarda minimum 20k zaten ha 3070ti falan da bakılabilir başka arkadaslar yazsın ona göre bakın o zaman iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri