Öneri Sistem Upgrade Tavsiyesi

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
AMD RYZEN 7 3800X
Ekran Kartı
MSİ 2080 SUPER GAMİNG X TRİO
Merhabalar forumdaşlar.Çok Uzun bir aradan sonra yeniden buradayım ve sizlerin ve değerli adminlerimizin fikirlerine ihtiyacım var.

Pandemi döneminde o tükkanların kapalı oldugu yıllarda zor şartlarda da olsa bir sistem toplamıştım.Sistemim kısaca söyle.

Ekran Kartı: Msi 2080 Super Gmaning X Trio
Power Sup: Asus rog thor 850 platinum
Anakart: Msi Meg Ace X570 ace Wifi
İşlemci: Amd Ryzen 7 3800 x8-core
SSD: Corsair Mp600 core 1tb
Kasa: Cooler Master H 500M
RAM: G Skill Trident Z 3600 MHZ 16GB
Sıvı Sogutucu: Cooler Master Liquid 360L
Monitör: Msi 31.5 MPG 321 URX QD OLED 3840*2160

Şimdi gelelim ne isitiyorum konusuna.Bundan önce 2k 144hz monitörümde bu sistem benı baya götürdü.Lakin monitörü değişince 4k da zorlanır oldum.Şimdi ben bu sisteme gidecek bir ekran kartı arıyorum.Amd ye yöneldim son serileri aklımı çeldi.Gerisi sizlerde.Ayrıca bu işlemci yeterli olacak mı? Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla

Ekrem_Abi

Son düzenleme:

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Acele etme 50 serisinin süperleri 2025 içinde çıkacak. Vram miktarlarının artacağı söyleniyor.

5080 süper fiyatı cazip olursa elinizeki sistemi satıp 9800x3d ile birlikte ddr5 bir sistem toplanır.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar forumdaşlar.Çok Uzun bir aradan sonra yeniden buradayım ve sizlerin ve değerli adminlerimizin fikirlerine ihtiyacım var.

Pandemi döneminde o tükkanların kapalı oldugu yıllarda zor şartlarda da olsa bir sistem toplamıştım.Sistemim kısaca söyle.

Ekran Kartı: Msi 2080 Super Gmaning X Trio
Power Sup: Asus rog thor 850 platinum
Anakart: Msi Meg Ace X570 ace
İşlemci: Amd Ryzen 7 3800 x8-core
Kasa: Cooler Master H 500M
RAM: G Skill Trident Z 3600 MHZ 16GB
Sıvı Sogutucu: Cooler Master Liquid 360L
Monitör: Msi 240 Hz 4k oled

Şimdi gelelim ne isitiyorum konusuna.Bundan önce 2k 144hz monitörümde bu sistem benı baya götürdü.Lakin monitörü değişince 4k da zorlanır oldum.Şimdi ben bu sisteme gidecek bir ekran kartı arıyorum.Amd ye yöneldim son serileri aklımı çeldi.Gerisi sizlerde.Ayrıca bu işlemci yeterli olacak mı? Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla

Ekrem_Abi

Elindeki sistem gayet ust duzeymis zamaninda. Sivi sogutucu ve psuyu cikarip oyle satmani oneririm. Yeni sistemindede o parcalari kullanabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri