- İşlemci
- AMD RYZEN 7 3800X
- Ekran Kartı
- MSİ 2080 SUPER GAMİNG X TRİO
Merhabalar forumdaşlar.Çok Uzun bir aradan sonra yeniden buradayım ve sizlerin ve değerli adminlerimizin fikirlerine ihtiyacım var.
Pandemi döneminde o tükkanların kapalı oldugu yıllarda zor şartlarda da olsa bir sistem toplamıştım.Sistemim kısaca söyle.
Ekran Kartı: Msi 2080 Super Gmaning X Trio
Power Sup: Asus rog thor 850 platinum
Anakart: Msi Meg Ace X570 ace Wifi
İşlemci: Amd Ryzen 7 3800 x8-core
SSD: Corsair Mp600 core 1tb
Kasa: Cooler Master H 500M
RAM: G Skill Trident Z 3600 MHZ 16GB
Sıvı Sogutucu: Cooler Master Liquid 360L
Monitör: Msi 31.5 MPG 321 URX QD OLED 3840*2160
Şimdi gelelim ne isitiyorum konusuna.Bundan önce 2k 144hz monitörümde bu sistem benı baya götürdü.Lakin monitörü değişince 4k da zorlanır oldum.Şimdi ben bu sisteme gidecek bir ekran kartı arıyorum.Amd ye yöneldim son serileri aklımı çeldi.Gerisi sizlerde.Ayrıca bu işlemci yeterli olacak mı? Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla
Ekrem_Abi
Pandemi döneminde o tükkanların kapalı oldugu yıllarda zor şartlarda da olsa bir sistem toplamıştım.Sistemim kısaca söyle.
Ekran Kartı: Msi 2080 Super Gmaning X Trio
Power Sup: Asus rog thor 850 platinum
Anakart: Msi Meg Ace X570 ace Wifi
İşlemci: Amd Ryzen 7 3800 x8-core
SSD: Corsair Mp600 core 1tb
Kasa: Cooler Master H 500M
RAM: G Skill Trident Z 3600 MHZ 16GB
Sıvı Sogutucu: Cooler Master Liquid 360L
Monitör: Msi 31.5 MPG 321 URX QD OLED 3840*2160
Şimdi gelelim ne isitiyorum konusuna.Bundan önce 2k 144hz monitörümde bu sistem benı baya götürdü.Lakin monitörü değişince 4k da zorlanır oldum.Şimdi ben bu sisteme gidecek bir ekran kartı arıyorum.Amd ye yöneldim son serileri aklımı çeldi.Gerisi sizlerde.Ayrıca bu işlemci yeterli olacak mı? Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla
Ekrem_Abi
Son düzenleme: