Sistem Uyumu Konusunda Yardım Edebilir Misiniz ?

Fordcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar! Bir bilgisayar toplamak için aşağıdaki bileşenleri düşünüyorum ve bu parçaların uyumları hakkında bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum:

1. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  2. RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
  3. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
  4. Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX
  5. Depolama: Crucial MX500 500GB SATA SSD
  6. Güç Kaynağı: EVGA 600 W1, 80+ WHITE 600W
  7. Kasa: NZXT H510
  8. İşlemci Soğutucusu: (Örneğin Cooler Master Hyper 212)
  9. Wi-Fi Adaptörü: (isteğe bağlı)
Bu parçaların birbirleriyle uyumlu olup olmadığını ve herhangi bir darboğaza neden olup olmadığını merak ediyorum. İşlemci ve anakart uyumu, RAM hızı ve tipi, PCIe slotu uyumu, depolama bağlantısı, güç kaynağı gereksinimleri, kasa uyumu, işlemci soğutucusu uyumu ve diğer parçaların uyumu gibi faktörler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bu sistemi yazılım geliştirme, programlama ve oyun performansı gibi çeşitli işlevler için tasarlamaya çalışıyorum. Sizce bu bileşenlerin birlikte çalışması için herhangi bir sıkıntı olabilir mi? Önerilerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Teşekkürler!

Staybabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Merhaba arkadaşlar! Bir bilgisayar toplamak için aşağıdaki bileşenleri düşünüyorum ve bu parçaların uyumları hakkında bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum:

1. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  2. RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
  3. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
  4. Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX
  5. Depolama: Crucial MX500 500GB SATA SSD
  6. Güç Kaynağı: EVGA 600 W1, 80+ WHITE 600W
  7. Kasa: NZXT H510
  8. İşlemci Soğutucusu: (Örneğin Cooler Master Hyper 212)
  9. Wi-Fi Adaptörü: (isteğe bağlı)
Bu parçaların birbirleriyle uyumlu olup olmadığını ve herhangi bir darboğaza neden olup olmadığını merak ediyorum. İşlemci ve anakart uyumu, RAM hızı ve tipi, PCIe slotu uyumu, depolama bağlantısı, güç kaynağı gereksinimleri, kasa uyumu, işlemci soğutucusu uyumu ve diğer parçaların uyumu gibi faktörler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bu sistemi yazılım geliştirme, programlama ve oyun performansı gibi çeşitli işlevler için tasarlamaya çalışıyorum. Sizce bu bileşenlerin birlikte çalışması için herhangi bir sıkıntı olabilir mi? Önerilerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Teşekkürler!
UYUMLULAR AMA EKRAN KARTI DÜŞÜK KALMIŞ

Seckin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Ekran kartını update yaparsan iyi olur hatta dilersen 5600x yerine 5600 alıp ekran kartını updatelersen iyi olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri