- Tepki
- 4,970
ha tamam anladım çünkü ekran kartı ile işlemciyi buldum totali 7k ediyorhocam parçalar piyasada olmadığı için ve vatandan topladığım için pahallı çıkıyor fiyatı ondan öyle yazdım
ha tamam anladım çünkü ekran kartı ile işlemciyi buldum totali 7k ediyorhocam parçalar piyasada olmadığı için ve vatandan topladığım için pahallı çıkıyor fiyatı ondan öyle yazdım
ekran olarak ikinci el alıp bütcenizi kasa icin 12k yaparsanız hocam cok iyi sistem alırsınız gta 5 falan rahatlıkla oynatırReis monitör dahil bütçem o
apu sistem alıp asus 165hz 1ms monitor almaıy düşünüyorumş hocamekran olarak ikinci el alıp bütcenizi kasa icin 12k yaparsanız hocam cok iyi sistem alırsınız gta 5 falan rahatlıkla oynatır
İnstadan yaz hocam @matercument20hocam burası yeri değil ama bende temiz bir sistem var monitörle 8k ya verebilirim
Hocam 0 almak istiyorum bende 144 hz bakıyorum google dan karşıma tek rampage 144 hz çıkıyor onu almayın dediler bende biraz daha baktım Asus monitör 165 hz birde fiyatida 3080 liralarda geziyor bende almışken onu alim diyordumapu sistem alıp asus 165hz 1ms monitor almaıy düşünüyorumş hocam
60-75 hz de oynamak istemiyorum ve monitörü şimdi alsam piyasada bakarsam apu sisteme 2.el ekran kartı takabilirimapu sistem alıp asus 165hz 1ms monitor almaıy düşünüyorumş hocam
tamam hocam nasıl isterseniz sıfır almak daha mantıklıdırİnstadan yaz hocam @matercument20
Hocam 0 almak istiyorum bende 144 hz bakıyorum google dan karşıma tek rampage 144 hz çıkıyor onu almayın dediler bende biraz daha baktım Asus monitör 165 hz birde fiyatida 3080 liralarda geziyor bende almışken onu alim diyordum
60-75 hz de oynamak istemiyorum ve monitörü şimdi alsam piyasada bakarsam apu sisteme 2.el ekran kartı takabilirim