Sistem Yükseltmek PC HOCASI Destek

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Herkese iyi aksamlar bilgisayarımı bi kac sene önce almıştım, fakat artık yetmiyor gibi mi geliyor yoksa beni mi tatmin etmiyor cözemedim ::) cevremdeki insanlar pc'mi komple satıp tekrardan bir pc toplamamı istediler ama malesef bunu yapamıyorum nitekim ''Ekim'' ayında düğünüm var ::) siz bilgili arkadaslarımdan kendi bilgisayarımda ufak ama büyük dokunuşlar beklliyorum istedigim şey su bazı oyunları ''H1Z1 , GTA V , Battfield 1 , Call Of duty , Crysis'' vs. vs. tarzındaki oyunları yüksek detayda oynayıp daha cok keyif almak istiyorum ama bu malesef suankı pc'imde mümkün değil sanırsam hic denemedim ama sanmıyorum :)

Şuan ki Sistemim;

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA
THERMALTAK ELITEPOWER 700W GÜÇ KAYNAĞI ( Malesef Yandı yerine idaretten 550W bi Kaynak taktık )
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram ( Bundan 1 adet daha aldım şuanda 16 GB Mevcut )
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
Asus GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Sevgiyle Sağlıcakla kalın dostlar bilginize ihtiyacım var.

Bütce: Herhangi bir sınırım yok aslında ama düğünümden dolayı biraz kısıtlı cok ucamam ama elimdeki imkanları zorlıyacağım :)

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan da sizde bulunan sistem istemiş olduğunuz oyunları rahat ve akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri