Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım

woozhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar 

CPU: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700F @ 2.50GHz   
GPU: MSI Geforce GT 1030 2GB 
Ram: GSKILL 16 GB (2x8) DDR4 4000MHz

Oyun pek oynamadığım için, bu tarz işleme yoğunluğu sistem mevcut. Fakat ekran kartımın düşük olmasından dolayı, ekran kartı isteyen oyunlarda FPS çok az oluyor. Bir kaç kişiye sordum; "Darboğaz oluyor. İşlemcin iyi ama, ekran kartın düşük dediler."

Ben bu sisteme hangi ekran kartını almam lazım? Uygun fiyatlı bir şeyler tavsiye eder misiniz?

Sistemin tam özellikleri;

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım

Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz, ekran kartınızı hiç yazmasaydınız bu sisteme 15 bin tl bütçe uygun bir bütçe şu anda . Onun için bir bütçe belirlemelisiniz ki en uygun ekran kartını önerebilelim.

KS

woozhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım

BatuhanKLC' Alıntı:
Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz, ekran kartınızı hiç yazmasaydınız bu sisteme 15 bin tl bütçe uygun bir bütçe şu anda . Onun için bir bütçe belirlemelisiniz ki en uygun ekran kartını önerebilelim.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçe limiti verirseniz daha net yardımcı olabiliriz.

Hocam 10 k Dan Fazla Vermek İstemiyorum Limit 10k Olabilir Fakat Çok Daha uyguna Ekran Kartları Varsa Atabilirsiniz 
Tam sistem Fotosu Silinmiş Burdan Bakabilirsiniz + Olarak Siteme Uygun Olmayan Parça Varmı Diye kontrol Edebilirmisiniz  https://www.hizliresim.com/gjd7osp

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

İncehesap indirim gününde 3060 Ti alınabilir. 11700F işlemciniz var takamayacağınız GPU yok gibi bir şey.

Sistem bileşenlerinde sorun yok. Sadece anakart biraz fazla giriş seviyesi kalmış.

KS

woozhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım

ugur.gozaydin' Alıntı:
İncehesap indirim gününde 3060 Ti alınabilir. 11700F işlemciniz var takamayacağınız GPU yok gibi bir şey.

Sistem bileşenlerinde sorun yok. Sadece anakart biraz fazla giriş seviyesi kalmış.

hocam bırde ben buna ekran kartı aldıgım zaman Sıvı Soğutma felan takmalımıyım suan kasamın modelını tam net olarak bılmıyorum fakat atacagım fotograftakı kasaya cok yakın https://cdn.vatanbilgisayar.com/Upload/PRODUCT/xigmatek/thumb/TeoriV2-106457-1_large.jpg ek olarak sogutma destegı yapmalımıyım kısacası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

11700F için sıvı soğutucuya gerek yok. F/P oranı yüksek iyi bir hava soğutucu bu işlemciyi kontrol edebilir.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417

İşlemciniz için alınabilecek en uyumlu ekran kartları;

• NVIDIA için;

- RTX 3060
- RTX 3060 Ti
- Düşük bütçe için: RTX 2070 - 2070 SUPER veya 2060 SUPER
- GTX 1660 Ti (Çok tavsiye etmiyorum. O kadar düşmeyin.)

• AMD için;

- 6700 XT
- 6800 XT
- 6600 XT

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Taner bey alınabilecek bazı kartlardan örnek paylaşmış. 10K bütçeye bazılarını alamazsınız ama değerlendirebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri