KS
- Tepki
- 2
- Konu Sahibi
Hocam düşündüm taşındım para işini biraz çözdüm galax rtx 4070 super alacam anakart b650 gaming plus kalacak islemci 7500f''Evet o kasa 3000 tl ramleride cl36 yaparsam''
Bu şekilde; Anakart ta wifi özellikli
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
serilerden fiyat olarka 4070 e atlamada denkleşiyorsa
bana daha mantıklı geliyor.
Yalnız bu CL36 ram bahsettiğiniz onda da EXPO desteğini kontrol edersiniz. Mutlaka...
zibidigonzales
----------------------------------------------------------------------------------
RaporsuzDeli
''üstte yazdığınız expo , dual desteği fln bu anakartta var mı acaba?''
Bu durum anakart ile bağlantılı değil. Ram CHİP özellikleri ile ilgili
Siz tam destek açısından önce EXPO özellikli
ASUS PRIME A620M-K
Buradaki RAM desteği, test edilmiş ve önerilenlari bulmaya çalışırsınız.PRIME A620M-K|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME A620M-K is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI™/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert, Power Saving, Two-Way AI...www.asus.com
Listelemede olmayanlar için.
RAM üreticilerinin RAM MODELİNE GÖRE RESMİ SİSTESİNDEN teknik özelliklere bakın. Burada mutlaka SADECE XMP mi, Yoks EXPO mıu olduğunu belirtirler
Ramleri kingston cl36 rgb 6000mhz alicam
Tek kafamdaki şey kasa kaldı kasa psu ayrımı alayım yoksa birlikte satilanlardanmi yardımcı olurmusun önerin varmi baya arstirdim ben ama kafam karıştı yukarda attığım 3000 liralık kasa olurmu yada bu sisteme artık