Sisteme Virüs Girdi

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Hocalarım günaydın sisteme virüs girdi.

Epic games, social club şifrelerim ve mail adresleri değişti. Steam envanterdeki bütün skinlerim satıldı.
Hepsi bilgim dışında yapıldı, Pc açmaya çalışırken fake mavi ekran geldi.
Format attım sistemi açıyorum artık, bütün şifreleri değiştirdim. Dikkat etmem gereken başka birşey var mı ?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
social club için rocstarla iletişime geçersen eski mailine çekiyolar steam içinde aynı şekilde steam sadece uzun sürüyor. epic için bilmiyorum onları almaya bak. aldıktan sonra çift adımlı doğrulama her zaman olsun teelfonuna kod gelsinki başkası erişsse bile giremesin

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
social club için rocstarla iletişime geçersen eski mailine çekiyolar steam içinde aynı şekilde steam sadece uzun sürüyor. epic için bilmiyorum onları almaya bak. aldıktan sonra çift adımlı doğrulama her zaman olsun teelfonuna kod gelsinki başkası erişsse bile giremesin
Social club alabildim geri az önce mail geldi. Steamde sorun yok sadece envanterim komple satıldı. Epic games dün akşamdan beri uğraştırıyor. Her bilgiyi doğru şekilde verdim fakat, ilk aldığım oyunun faturası olmadığı için hesabı henüz geri alamadım. Saçmalık ya

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Social club alabildim geri az önce mail geldi. Steamde sorun yok sadece envanterim komple satıldı. Epic games dün akşamdan beri uğraştırıyor. Her bilgiyi doğru şekilde verdim fakat, ilk aldığım oyunun faturası olmadığı için hesabı henüz geri alamadım. Saçmalık ya
Maile bi yere gelmiştir illaki benzer başka şeyleri at değiştiğine dair mail vs..

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
üzdü

Alışveriş yaparken adres tel no vs.. istiyormuydu nonu gibi detayları iletebileceğini söylersin bir şekilde garanti etmelisinki hesabın senin olduğuna inansınlar
Hepsini verdim kart numarası dahil. Fkat ilk oyun alım faturasını istiyor 2020'de almışım nasıl vericem bilmiyorum maile gelen faturayı bile alamıyorum

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
nerden kaynaklandı bu olay ınsanları uyaralım baskalarının da bası yanmasın. cok gecmıs olsun.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
nerden kaynaklandı bu olay ınsanları uyaralım baskalarının da bası yanmasın. cok gecmıs olsun.
Hocam fifa23 edit manager kurmak için indirdim fakat reklamlarda çıkan bir dosya daha inmiş inmiş. Dikkat etmeden kurdum bende. Daha sonrasında pc yavaşlamaya başladı. Benim pc yavaşlamaz bunun farkındaydım anormallik olduğunun. Ardından mavi ekran verdi ve hiç anlamadım nedenini. Daha sonra mail gelmeye başladı. Epic games, social club, eposta şifreleri değişiyor diye sonra dank etti. Mavi ekran vermiş fakat ben onu beklerken arkada kendisi işlem yapıyor. Ardından bütün kartları ve hesapları iptal ettim. Trendyol falan filan şifre değiştirdim. Steam facebook şifre değiştirdim umarım bidaha gelmez

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri