Sisteme yorum yapar mısınız ?

C

Cengoo

Guest
Şimdi geçtiğimiz haftalarda Uğur arkadaşımızın emekleri ile bir sistem toplamış idik. Bu sistemde sitenin ürün stok durumundan dolayı bazı değişiklikler oldu . 
1: Ohm 2757x gaming bilgisayar
2:Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX( Normalde [font=arial, sans-serif]Gigabyte B450 Aorus Elite Ddr4 ATX Am4 olacak idi yokmuş )[/font]
[font=arial, sans-serif]3:XFX RAW II ULTRA RX5700XT 8GB GDDR6 57XT8OBF6[/font]
4:SHARKOON RGB FLOW TEMPERED GLASS MID TOWER KASA
5:AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ 35MB AM4 TRAY İŞLEMCİ (Normalde 3600 olacak idi)
6:FSP HD600 600W 80+BRONZ AKTİF PFC POWER SUPPLY
7:480 GB TEAM GX1 SSD 2,5" 530-480 MB/s
8:8 GB CORSAIR DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 3000MHz 2x8 (Normalde aynu özellikte Team Force olacak idi)
9:HIPER HF-12 SESSIZ 12CM SIYAH KASA FANI
10: Ayrıca kendi aldığım https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x126-12cm-adreslenebilir-rgb-led-li-intel-amd-tum-soketlerle-uyumlu-4pin-pwm-fanli-4x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx126.html

Ekran kartı sizce nasıl kalite vs açısından.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
XFX Türkiye'ye yeni giriş yapan bir firma. Ancak bu firmanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. YouTube üzerinde oyun testlerine bakarak bir fikir sahibi olabilirsin

KS
C

Cengoo

Guest
Peki sistem sizce nasıl olmuş o konuda bir bilgi verir misiniz. Değişiklikler iyi olmuş mu ?

KS
C

Cengoo

Guest
Eyw teşekkür ederim.

Peki bu en son aldığım soğutucu uyum sağlar değil mi sorun olmaz

KS
C

Cengoo

Guest
Peki anakart ve işlemci eskisine oranla daha mı iyi daha mı kötü oldu ?

arpsgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci olarak hocam 3600 işlemcinin overclocklu versiyonu 3600x o yüzden bir tık daha iyi.Anakarta gelicek olursa Gigabyte'ın anakartında 6 adet ses jak girişi ve 2 adet m2.slotu bulunuyor asusta birde tane m2 disk slotu bulunuyor ve usb type-a girişleri gigabyte modelinde daha fazla Mhz konusuna gelicek olursak ikiside aynı yani 3200Mhz'de.Uzun lafın kısası hocam bence Gigabyte'ın anakartı daha iyi ama çok aşırı fark var mı desen bence yok.İşlemci konusunda 3600x daha iyi.

KS
C

Cengoo

Guest
arpsgl' Alıntı:
İşlemci olarak hocam 3600 işlemcinin overclocklu versiyonu 3600x o yüzden bir tık daha iyi.Anakarta gelicek olursa Gigabyte'ın anakartında 6 adet ses jak girişi ve 2 adet m2.slotu bulunuyor asusta birde tane m2 disk slotu bulunuyor ve usb type-a girişleri gigabyte modelinde daha fazla Mhz konusuna gelicek olursak ikiside aynı yani 3200Mhz'de.Uzun lafın kısası hocam bence Gigabyte'ın anakartı daha iyi ama çok aşırı fark var mı desen bence yok.İşlemci konusunda 3600x daha iyi.
Anladım ben geliştirilebilir tarz istiyor idim ancak gigabayt elit modeli olmadığı için bunu tercih etmek zorunda kaldım. Gigabayt 3600 mhz bu 4400 demekte ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri