- Tepki
- 0
- İşlemci
- Ryzen 5 7600x
- Ekran Kartı
- Galax Rtx4070ti Super
Yardımcı olabilecek var mı?
54k bu sistemBütçe nedir ? Sistemin fiyatı nedir ?
Sizin bütçeniz nediras
Aslında 50k. Ama 4070ti super i görünce biraz daha özelleştirip 54k ya çıktım. Max 54-55k diyebilirim.Sizin bütçeniz nedir ?
Bunu pc hocası’nın topladığı sistemden buldum. Normalde satış fiyatı 49k. Özelleştirmelerle beraber 54k oldu. Gamegaraj’da 56k ya 4080Super’li sistem var ama o sistemin de verimli olması için anakart, ram, ssd ve sıvı soğutucusunu değiştirdinde fiyat 62k oluyor. Bana da bu sistem mantıklı geldi ve içime de sindi ama belki birisinin gördüğü, bildiği indirimli sistemler var mıdır diye sormak istedim. Teşekkürler hocam.Sistem güzel . Ama bu kasım indirimlerinden tek tek daha uygun fiyata toplanır mı bilmiyorum ? Bu sisteme benzer diğer firmalarda daha uyguna varsa onu al yoksa bu sistem de güzel alınabilir.
İşlemci 7600 kalsın
Benim sistemin aynısı bu zaten. Ssd, ram ve işlemcinin özelleştirilmiş hali.İşlemci 7600 kalsın
50k ya şu var. 2K monitörle güzel giderESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Benim sistemin aynısı bu zaten. Ssd, ram ve işlemcinin özelleştirilmiş hali.
ekstradan sıvı soğutma var 240mm.Benim sistemin aynısı bu zaten. Ssd, ram ve işlemcinin özelleştirilmiş hali.
Ram 32 yapmak isteyebilirsiniz, kalanlarına dokunmazdım. Özellikle 7600 olsun işlemciBenim sistemin aynısı bu zaten. Ssd, ram ve işlemcinin özelleştirilmiş hali.
4070ti super ile 7600 daha iyi mi olur yoksa 7600x ten genel olarak daha iyi olduğu için mi?Ram 32 yapmak isteyebilirsiniz, kalanlarına dokunmazdım. Özellikle 7600 olsun işlemci
Daha mantıklı olduğu için, hem az watt çekiyor hem çok yakın performans veriyor.4070ti super ile 7600 daha iyi mi olur yoksa 7600x ten genel olarak daha iyi olduğu için mi?