Yardım Sistemi Ilk Defa Kendim Topladım Ve Dram Uyarısı Veriyor

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93

Ekli dosyalar

• 5FC41D50-27EB-40DD-8039-E465B38FFC16.jpeg
    5FC41D50-27EB-40DD-8039-E465B38FFC16.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 4
KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
8+6 pin
de ekran kartının güç girişiyle ne alakası var hocam?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam dram sorunu genellikle ramin xpg ayarını açtıktan sonra oluyor bildiğim bu sorun olmaması içinde bios güncellemek gerekli siz güncelledim diyorsunuz öncelikle ramleri çıkarın silip birini takın çalıştırın olucakmı bi deneyin olmazsa işlemciyi çıkarıp tekrardan takın eğer buda olmazsa hdmi kablosu bulun onunla deneyin eğerki buda olmazsa biosu kontrol edin sorun bunlardan biri hocam deneyerek çözmek gerekli

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
@Mehmet Erdoğan Hocam ben konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum da daha önceleri sordum cevap veren olmadı. PC hocası discord kanalı varsa katılım linkini paylaşır mısınız burada veya özelden

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
hocam dram sorunu genellikle ramin xpg ayarını açtıktan sonra oluyor bildiğim bu sorun olmaması içinde bios güncellemek gerekli siz güncelledim diyorsunuz öncelikle ramleri çıkarın silip birini takın çalıştırın olucakmı bi deneyin olmazsa işlemciyi çıkarıp tekrardan takın eğer buda olmazsa hdmi kablosu bulun onunla deneyin eğerki buda olmazsa biosu kontrol edin sorun bunlardan biri hocam deneyerek çözmek gerekli
Peki evden ayrıldım şuan akşam dönünce yaparım ve dün ram leri tek tek denedim bir sonuç alamadım ışıkları yanıyor yandığına göre bir sorun olamaz sanırım ram de Ekran kartının DP kablosunu çektim monitörü yalnız çalıştırdım yine hdmi 2 sinyal yok diyordu ve dram ışığı yanıyordu kafam karıştı iyice 2 sorun birden mi var acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri