Sistemi Nasıl Satarım?

oyunkolik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar ailem bana hediye olarak pc aldı fakat ben onlara destek olmak amacıyla satmak istiyorum daha 1 haftalık facebook forumlarında falan dolaştım ama ne yazan var ne soran lütfen yardım edin

Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
arkadaşlar ailem bana hediye olarak pc aldı fakat ben onlara destek olmak amacıyla satmak istiyorum çevresinde almak isteyen varsa ben satmak isterim daha 1 haftalık facebook forumlarında falan dolaştım ama ne yazan var ne soran lütfen yardım edin
Sistem nedir? Bu arada ailenizin durumu çok kötü değilse satmak yerine yazılım gibi alanlarda kendinizi geliştirip burada ilerde para kazanmanız kendinizi geliştirmeniz onları daha mutlu eder. Oyun oynadığınız kadar kendinizi geliştirirseniz emin olun iyiki almışız derler o para zaten gözlerine batmıyordur hiç bir şekilde batmaz o zaman. Şimdi satmak yerine kendinizi geliştirmeniz uzun vadede çok daha karlı, belki şu an 10-15k eline geçicek fakat kendini geliştirirsen kat kat iyisi senin olucak.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sisteme göre değişir ama alıcı çıkmasını bekleyeceksiniz. Bizim elimizden bir şey gelmez. Zaten forumda herhangi bir şey satışı yasaktır , konusu açmaya bile kalkmayın lütfen.

KS

oyunkolik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistem nedir? Bu arada ailenizin durumu çok kötü değilse satmak yerine yazılım gibi alanlarda kendinizi geliştirip burada ilerde para kazanmanız kendinizi geliştirmeniz onları daha mutlu eder. Oyun oynadığınız kadar kendinizi geliştirirseniz emin olun iyiki almışız derler o para zaten gözlerine batmıyordur hiç bir şekilde batmaz o zaman. Şimdi satmak yerine kendinizi geliştirmeniz uzun vadede çok daha karlı, belki şu an 10-15k eline geçicek fakat kendini geliştirirsen kat kat iyisi senin olucak.
zaten bi yandan da o yüzden istemiyorum hayalim iyi bir üniversite kazanmak ama yazılım alanında değil engel olur diye düşünüyorum

zat
Sisteme göre değişir ama alıcı çıkmasını bekleyeceksiniz. Bizim elimizden bir şey gelmez. Zaten forumda herhangi bir şey satışı yasaktır , konusu açmaya bile kalkmayın lütfen
zaten burada satmak gibi niyetim yok herhangi bi fiyat veya özellik yazmak istemedim yasak olduğunu düşündüm sadece başka fikir veren olur mu diye merak ettim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
zaten bi yandan da o yüzden istemiyorum hayalim iyi bir üniversite kazanmak ama yazılım alanında değil engel olur diye düşünüyorum

zat

zaten burada satmak gibi niyetim yok herhangi bi fiyat veya özellik yazmak istemedim yasak olduğunu düşündüm sadece başka fikir veren olur mu diye merak ettim
Ben ne olur ne olmaz uyardım.

Satmak için Facebook gruplarını da dolaştıysanız başka yer aramaya gerek yok bence.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

zat

Dediğim gibi kendinizi geliştirmenizi öneririm.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
arkadaşlar ailem bana hediye olarak pc aldı fakat ben onlara destek olmak amacıyla satmak istiyorum daha 1 haftalık facebook forumlarında falan dolaştım ama ne yazan var ne soran lütfen yardım edin
Ailen sana o bilgisayarı aldıysa sana güvenleri tam demektir. Satmak ile uğraşmak yerine ilerde kazanmak istediğin bölüm için kullan. Ayrıca bi düşün bakalım kim bilir ne zorluklarla seni mutlu etmek için aldıkları bilgisayarı sattığını duyunca mutlu olacaklar mı diye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri