Fiyatı görünmüyor kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 10936
Sizce almaya değer mi fiyat olarak iyi mi ?
Fiyatı görünmüyor kardeşim.
Kardeşim ben pek anlamam bu tarz şeylerden ama. 3080 3070ti den iyi diye biliyorum.30.000TL
3080 daha iyi ama arkadaşın sistemde 5800x3d işlemci varKardeşim ben pek anlamam bu tarz şeylerden ama. 3080 3070ti den iyi diye biliyorum.
Bak istersen bu sisteme
![]()
BELA-3080 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BELA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bilmiyorum bana pahali geldi islemci konusunda haklisin knk. Ayrica boyle bir sistem alicaksa bence fsp psu almasin. Sağlam alsın. Ve hazır sistemlerde bu aralar indirimler var.3080 daha iyi ama arkadaşın sistemde 5800x3d işlemci var
Genel olarak fps oyunları oynuyorum benim için ekran kartı o kadar önemli değil işlemci daha çok önemliBilmiyorum bana pahali geldi islemci konusunda haklisin knk. Ayrica boyle bir sistem alicaksa bence fsp psu almasin. Sağlam alsın. Ve hazır sistemlerde bu aralar indirimler var.
dostum kendin toplarsan daha ucuza denk getirebilirsin3080 daha iyi ama arkadaşın sistemde 5800x3d işlemci var
fsp sağlam bir psu hocamBilmiyorum bana pahali geldi islemci konusunda haklisin knk. Ayrica boyle bir sistem alicaksa bence fsp psu almasin. Sağlam alsın. Ve hazır sistemlerde bu aralar indirimler var.
aynen ona baktın mı diye soracaktım konu açanadostum kendin toplarsan daha ucuza denk getirebilirsin
fsp sağlam bir psu hocam
aynen ona baktın mı diye soracaktım konu açana
32 bine kadar çıkıyor kendin topladığın da aslında 3060 ti 5800x3d alınabilir gibi25 binedostum kendin toplarsan daha ucuza denk getirebilirsin
Valla fsp 550 var bende. Işık atıyordu bildiğin.fsp sağlam bir psu hocam
aynen ona baktın mı diye soracaktım konu açana
32 bine kadar çıkıyor kendin topladığın da aslında 3060 ti 5800x3d alınabilir gibi25 bin
seçtiğin markanın sağlam bir özelliği olmalı. Bilenler açıklar çünkü diğer 3070 tilara göre çok yüksek fiyat farkı var aralarında 22 bin tl o kart. Ha ekstra bir özelliği yoksa da onu seçmek mantıklı değil32 bine kadar çıkıyor kendin topladığın da aslında 3060 ti 5800x3d alınabilir gibi25 bine
Yanlış görmüşsünüzdür hocam.alamazmış hocam baktım msi ın 3070 ti 22 bin tl daha işlemci anakart hiçbirşey olmadan![]()
hocam yanlış bakmışım pardon ryzen olan daha iyi alın oynayın hocam bu iyi gibi hem ucuz olur 5k ile istediinizi yaparsınızEkli dosyayı görüntüle 10937
Mesela bu sistem iyi benim için işlemci odaklı ama alsam mı diye kararsızım niyeyse