- Tepki
- 1,874
Hocam kaç hz monitör kullanacaksınız?Ekli dosyayı görüntüle 10937
Mesela bu sistem iyi benim için işlemci odaklı ama alsam mı diye kararsızım niyeyse
Hocam kaç hz monitör kullanacaksınız?Ekli dosyayı görüntüle 10937
Mesela bu sistem iyi benim için işlemci odaklı ama alsam mı diye kararsızım niyeyse
13600k 3070ti toplanabilir. 13600k i9 12900k dan iyi bir işlemci. 5800x3d dende iyi.
Yanlış görmüşsünüzdür hocam.
Hocam kaç hz monitör kullanacaksınız?
msi ya kaliteli falan tabi o onun tercihi ben olsam bende almamReis 15k diyor neden 22k olanı alsın.
280hz için 12400f bile yeter. Çok para harcamanıza gerek yok. 12400f 3060 bile işinizi fazlasıyla görür fps oyunları için .ASUS 24,5" VG258QM 0.5Ms 280Hz FullHD FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG258QM 0.5Ms 280Hz FullHD FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
280 hz geçmesini düşünmüyorum ileriye dönükte olmalı pc280hz için 12400f bile yeter. Çok para harcamanıza gerek yok. 12400f 3060 bile işinizi fazlasıyla görür fps oyunları için .
dostum bence attığın 3060 lı iyiydi 5k yıda mesela ben olsam gider direksiyon seti alırdım forza falan oynamayı seviyorsan sevmiyorsan oyuncu koltuğun yoksa onu al oda varsa kafana göre şeyler alamaya bak odana dekorasyon yaparsın birazBir sistem bulamadım gitti valla
Dostum tamamda arada 7k var akıl mantık var o ne alınır nede önerilir. O civarlara 3090 var.msi ya kaliteli falan tabi o onun tercihi ben olsam bende almam![]()
Sizce bu sistem mi yoksa konudaki paylaştığım mı ?Ekli dosyayı görüntüle 10937
doğru haklısnız valaha şey diyecektim ben ya 7k ya ryzen 5 5600g alıp apu sistem olarak üstüne para ekliyerek ekran kartı takmam mantıklı olur mu 3060 takmam falanDostum tamamda arada 7k var akıl mantık var o ne alınır nede önerilir. O civarlara 3090 var.
Şuan sınava çalışıyorum müsait değilim, @BilgisayarcıGenç @mutlu eğer müsaitseniz bir bakın hocam adama 25k ya 3060 aldıracaklar.280 hz geçmesini düşünmüyorum ileriye dönükte olmalı pc
bence bu hocamEkli dosyayı görüntüle 10937
aklsfnaskfnakl hocam şey diye al diyorum adam işlemci önemli ekran kartı çok kulanmıyacam dedi deŞuan sınava çalışıyorum müsait değilim, @BilgisayarcıGenç @mutlu eğer müsaitseniz bir bakın hocam adama 25k ya 3060 aldıracaklar.
Herkese 13k ya 3060 lı sistem öneriyordunuz onu alın daha iyi.doğru haklısnız valaha şey diyecektim ben ya 7k ya ryzen 5 5600g alıp apu sistem olarak üstüne para ekliyerek ekran kartı takmam mantıklı olur mu 3060 takmam falan
kasım indirimlerine özel o ya ben ocakta falan alıcam galiba o yüzden sormuştumHerkese 13k ya 3060 lı sistem öneriyordunuz onu alın daha iyi.
ben olsam rx almam hocam tehlikeli kart elinde patlama ihtimali var![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam şu sistemde işlemciyi 5800x3d yapabilirsin nvidia ekran kartı takıntın yoksa. 240lık asus sıvı soğutucu zorunlu seçtiriyor ama zaten bu işlemcilerde şart. Seçtirdiği sıvı soğutucu pahalı da olsa böylesi işini daha çok görür. Ssd yi de kingston seçebilirsin 588tl farkla.
Fps oyunlarında amd ekran kartı işlevsiz nvidia olması gerekli![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam şu sistemde işlemciyi 5800x3d yapabilirsin nvidia ekran kartı takıntın yoksa. 240lık asus sıvı soğutucu zorunlu seçtiriyor ama zaten bu işlemcilerde şart. Seçtirdiği sıvı soğutucu pahalı da olsa böylesi işini daha çok görür. Ssd yi de kingston seçebilirsin 588tl farkla.
Knk gamingentr ye baksana bi. Orda daha ucuz hazır sistemler var ve aynı özelliklerde.Ekli dosyayı görüntüle 10937
Elimdeki kart neden patlasin hocamben olsam rx almam hocam tehlikeli kart elinde patlama ihtimali var