Sistemi yeni topladım sizce değer mi ? (30.000TL)

antiviral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

hocam şu sistemde işlemciyi 5800x3d yapabilirsin nvidia ekran kartı takıntın yoksa. 240lık asus sıvı soğutucu zorunlu seçtiriyor ama zaten bu işlemcilerde şart. Seçtirdiği sıvı soğutucu pahalı da olsa böylesi işini daha çok görür. Ssd yi de kingston seçebilirsin 588tl farkla.
Yaptim knk zaten. 22k ya denk geldi. Sivi sogutmayi baska siteden sipariş vericem. Monitör de fast ips 2k.
Arkadas rx elinde patlar dedi orayi anlamadim :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam şakalik bir durum yok. 1.5 yil once kullandim memnun olmadim. :) Aynisini kullanan 2 arkadasim daha memnun kalmadilar. O yüzden soyledim. Asus mu iyi fsp mi iyi
Segmente göre değişir. FSP güç kaynağı piyasasında daha köklü bir firma. Özelliksiz en düşük ürün alındıysa problem yaşanır. Güç kaynağından neye göre memnun değilsiniz anlamadım, sesli mi çalışıyor ?

Özelden de yardımcı oldum size. Ya Gen 5 ya da 5800x3d alacaksınız. Bütçemi zorlamak istemiyorum derseniz 5900x 3060ti da alabilirsiniz, size kalmış. Teker teker toplama yapabilecek arkadaşlar var ise onlarla da tartışabilirsiniz konuyu.

antiviral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Segmente göre değişir. FSP güç kaynağı piyasasında daha köklü bir firma. Özelliksiz en düşük ürün alındıysa problem yaşanır. Güç kaynağından neye göre memnun değilsiniz anlamadım, sesli mi çalışıyor ?

Özelden de yardımcı oldum size. Ya Gen 5 ya da 5800x3d alacaksınız. Bütçemi zorlamak istemiyorum derseniz 5900x 3060ti da alabilirsiniz, size kalmış. Teker teker toplama yapabilecek arkadaşlar var ise onlarla da tartışabilirsiniz konuyu.
Evet sesli baya. O yüzden öyle söyledim hocam. :)

antiviral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Peki hocam arkadaş rx 6800 elinde patlar dedi bi an korktum. Sıkıntılı bir ekran kartımı. İslemci olarak r7 5800x3d kullaniyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Peki hocam arkadaş rx 6800 elinde patlar dedi bi an korktum. Sıkıntılı bir ekran kartımı. İslemci olarak r7 5800x3d kullaniyorum.
Her rx problemli diye bir durum yok. Bunu söyleyen varsa pc hakkında 2-3 yorum okuyup uzmanlık taslıyordur zaten. Psunun tam modelini paylaşır mısın ?

antiviral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Her rx problemli diye bir durum yok. Bunu söyleyen varsa pc hakkında 2-3 yorum okuyup uzmanlık taslıyordur zaten. Psunun tam modelini paylaşır mısın ?
Sattim kasayi ama. Gaming gen tr den almistim. Mantis rx5500xt diye geciyordu. Fsp 550w diye hatırlıyorum dedigin gibi benimki dandiktir ozaman. Kusura bakma hocam :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sattim kasayi ama. Gaming gen tr den almistim. Mantis rx5500xt diye geciyordu. Fsp 550w diye hatırlıyorum dedigin gibi benimki dandiktir ozaman. Kusura bakma hocam :)
5500xt mi? Bir kaç yıl oldu o zaman?

KS

Dlead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
123123123123.png

Sonunda bu sistemi alıyorum her şey için çok sağolun özellikle @BilgisayarcıGenç çok yardımcı oldu umarım herkese nasip olur iyi günler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kasasız 27k ya 13600k 3070 toplamıştım. Siz bilirsiniz tabi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri