Sistemi yorumlayabilir misiniz?

hakcam19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, bugün https://www.hizliresim.com/sh51av2 sistemini sipariş verdim. Sanırsam ramler biraz sıkıntı ( cl19'muş tam farklarını bilmiyorum ) onun dışında yine ileride değiştirilebilecek parça varsa önerilerinize açığım.

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
sistem gayet güzel bende buna benzerini kullanıyorum

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
KS

hakcam19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ram hariç sistemimiz direk aynı memnun kalırsınız 2k oynatabiliyor sistem
Sıcaklık değerleri hangi arada geziyor hocam, bilgi verebilme şansınız var mı? 2k için maalesef şu an monitör yok, 1080p oynayabilirim. Artık ileride duruma göre bakarım.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Sıcaklık değerleri hangi arada geziyor hocam, bilgi verebilme şansınız var mı? 2k için maalesef şu an monitör yok, 1080p oynayabilirim. Artık ileride duruma göre bakarım.
ekran kartı 60ı çekmiyor pek
işlemci ise 80 civarında dolaşıyor o yüzden işlemci için bir soğutucu öneririm
örnek olarak: şuan far cry 5 ultra ayarlarda oynuyorum yaklaşık +120fps alıyorum

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
ekran kartı 60ı çekmiyor pek
işlemci ise 80 civarında dolaşıyor o yüzden işlemci için bir soğutucu öneririm
örnek olarak: şuan far cry 5 ultra ayarlarda oynuyorum yaklaşık +120fps alıyorum
240mm sıvı soğutucu aldım bende aynı sistem kullanıyoruz nerdeyse 50 dereceyi geçmiyor işlemci ekran kartıda 63 felan gördüm en fazla rdr2 ultra ayarda

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
240mm sıvı soğutucu aldım bende aynı sistem kullanıyoruz nerdeyse 50 dereceyi geçmiyor işlemci ekran kartıda 63 felan gördüm en fazla rdr2 ultra ayarda
evet ekran kartının soğutması mükemmel bende hyper 212 sipariş verdim onu takacağım

KS

hakcam19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdiden Hayırlı oldun güle güle kullanın.
Çok teşekkürler

evet ekran kartının soğutması mükemmel bende hyper 212 sipariş verdim onu takacağım
Aslında bilgisayarı yazın almayı düşünüyordum fakat fiyat artışlarına yetişemez oldum. Kış mevsiminde de sorun oluşturmaz herhalde sıcaklık. 40 gün sonra tekrar üniversiteye dönüyorum. Yaza kadar kullanamam sonrasında da duruma göre takviye yaparım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhabalar, bugün https://www.hizliresim.com/sh51av2 sistemini sipariş verdim. Sanırsam ramler biraz sıkıntı ( cl19'muş tam farklarını bilmiyorum ) onun dışında yine ileride değiştirilebilecek parça varsa önerilerinize açığım.
Gayet güzel özellikle gen4 anakart seçimi iyi olmuş performans kaybı olmaz. Birde Gold Psu olsaydı tam olurdu

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Hayırlı olsun, gayet güzel bir sistem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri