Sistemim Berbat

IBluey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar dün pc nin psu su yanmış bugün bilgisayarcıya gittim hallettim.Eski bir bilgisayarım olduğu için windows xp kullanıyorum.Adam şey dedi windows 7ye bile yükseltemeyiz karma karışık olmuş kasanın içi,format bile atmanız gerek donanımı güçlendirirseniz daha iyi performans alırsınız dedi.Ben abi mesela nasıl yapsam uygun olur dedim.Adam şöyle bişey önerdi.1gb ekran kartı al 2 adette ram alır takarsın işlemci almana gerek yok işlemci şuan için iyi dedi.Hangi ekran kartını önerirsiniz ve csgo kaldırırmı böyle yaparsam.yardımcı olursanız sevinirim

Kemal Baydere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IBluey' Alıntı:
Arkadaşlar dün pc nin psu su yanmış bugün bilgisayarcıya gittim hallettim.Eski bir bilgisayarım olduğu için windows xp kullanıyorum.Adam şey dedi windows 7ye bile yükseltemeyiz karma karışık olmuş kasanın içi,format bile atmanız gerek donanımı güçlendirirseniz daha iyi performans alırsınız dedi.Ben abi mesela nasıl yapsam uygun olur dedim.Adam şöyle bişey önerdi.1gb ekran kartı al 2 adette ram alır takarsın işlemci almana gerek yok işlemci şuan için iyi dedi.Hangi ekran kartını önerirsiniz ve csgo kaldırırmı böyle yaparsam.yardımcı olursanız sevinirim

Bu ekran kartı işini görür 

ekran kartı

Ramler için birşey diyemeyeceğim sistem hakkında bilgi sahibi değilim işlemci anakart uyumsuzluğu olabilir araştırıp uyumlu olan 4 gb 1600mhz bi ram alınabilir

KS

IBluey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o ekran kartını almayı düşünüyorum şu pc konusunda biraz cahilimde kusuruma bakmayın tam olarak nasıl sistem bileşenlerini öğrenebilirim

onur.firatt' Alıntı:
Sistem bileşenlerinizi detaylı olarak bizimle paylaşırsanız ne yapabileceğimizi görürüz.

https://hizliresim.com/dGZypX şöyle foto atıyım gerçekten çok kötü bir sistem artık güçlendirmek istiyorum hangi ramları alacagım yardımcı olurmusunuz

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sana tavsiyem bu sisteme yatırım yapmayın mevcut sistemi elden çıkarıp yeni bir sistem almalısınız. Ama ben bu sistemi yükselteceğim
derseniz AMD R7 240 ve üzeri bir ekran kartı almalısınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri