Sistemim Cyberpunk Açar Mı?

gghost

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Q9650
OEM RX 460 2GB
4+4 DDR3
Sistem Cyberpunk açar mı?Şuan indirimde ve denemek istiyorum.720p low ayarda oynanır mı?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Cyberpunk 2077 Minimum Sistem Gereksinimleri:
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 veya 64-bit Windows 10.
  • DirectX Versiyonu: DirectX 12.
  • İşlemci: Intel Core i5-3570k or AMD FX-8310.
  • Bellek: 8GB.
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 780 3GB or AMD Radeon RX 470.
  • Depolama: 70 GB HDD (SSD tavsiye edilen)
1663549941570.png

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
benchmark testlerine baktım: ryzen 3600+rx460 720p low ayarda 30 fps alıyor. senın sıstem acmaz ne yazık ki

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Optimizasyon olarak problemli bir oyun. Çalıştırsa dahi stabil oynayamazsin. İndirmeni önermem. İnternet bağlantın iyiyse nvidianin sunucu üzerinden oynanabilirlik verdiği bir sistemi var. Onu araştır fiyatı makul gelirse ve cyberpunk varsa o şekil de oynayabilirsiniz.

KS

gghost

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
rx 480, gtx 1060 ile senın ekran kartının arasında dağlar kadar fark var vakit kaybedersin söyleyim yanı
Üzücü.
Optimizasyon olarak problemli bir oyun. Çalıştırsa dahi stabil oynayamazsin. İndirmeni önermem. İnternet bağlantın iyiyse nvidianin sunucu üzerinden oynanabilirlik verdiği bir sistemi var. Onu araştır fiyatı makul gelirse ve cyberpunk varsa o şekil de oynayabilirsiniz.
Araştıracağım.

KS

gghost

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam birde qc odysey ve origin acilmiyor bu islemciyle oynayan videolar gormustum ama ben ikisini de acmaya calisinca once aaciliyor gibi gosteriyor sonra hata vermeden kapaniyor. Baska bir konuda SSE4.1 diye acmiyacagini soylemisti zaten ama bunu bypass etmenin yolu var mi?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Hocam birde qc odysey ve origin acilmiyor bu islemciyle oynayan videolar gormustum ama ben ikisini de acmaya calisinca once aaciliyor gibi gosteriyor sonra hata vermeden kapaniyor. Baska bir konuda SSE4.1 diye acmiyacagini soylemisti zaten ama bunu bypass etmenin yolu var mi?
yenı pc almaya bütçen yoksa ve ınternetın ıyıyse arkadasın dediği gibi geforcenow dıye sıstem var onu araştır derım. internetinle sağlam bır pcye baglanıp kendı pcnı yormadan, steamdan vs satın alıp hesabını baglıyorsun ve aldıgın oyunu ultrada oynayabılıyorsun. sistem boyle.
sana malıyetı: ethernet kablosu, geforcenow uyelık ve steamdan ıstedıgın oyunu satın almak.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yükleme yapamıyor olabilir sistem. İzlediğin videolarda iç aksamlar, işlemci veya ekran kartının hızı farklı olabilir. Eski versiyon sürümleriyse videodakiler, yeni gelen güncelleme ile istenilen min gereksinimleri karşılamıyor olabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri