Sistemim Geldi Şimdi Sıra Birleştirmede (Yardım Konusu)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Peki yeniden sürmem mi gerekecek macun
Görüntüden anladığım kadarıyla yeterli olur hocam ben olsam denerdim takmayı aşırı eksik değil gibi görünüyor, ısı farkı da olur ama hatri sayılır derecede değil, yeni alma imkanı şuan yoksa isterseniz takın sonradan değiştirmek çok zor değil stok fandaki macunu

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Soruyu macunun etkisi olarak anladım, stokla kaliteli bir hava soğutucu kafadan 10 derece farkeder, macun absürt bir fark oluşturmaz diye düşünüyorum

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Soruyu macunun etkisi olarak anladım, stokla kaliteli bir hava soğutucu kafadan 10 derece farkeder, macun absürt bir fark oluşturmaz diye düşünüyorum
Yok ben macun olarak sordum zaten şuan stoktaki fanda hafif macun eksik ya ondan.

Bu şekilde taksam problem olur mu diye. Zaten ilerde İyi bi fan almayı düşünüyorum

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yok ben macun olarak sordum zaten şuan stoktaki fanda hafif macun eksik ya ondan.

Bu şekilde taksam problem olur mu diye. Zaten ilerde İyi bi fan almayı düşünüyorum
Benim fikrimce çok sorun olmaz az bir macun gitmiş gibi hocam deneyin isterseniz zaten stok fan kolay söküp takılıyor (dişlere dikkat etmekte fayda var) sıcaklık değerleri kötü çıkarsa macun yenilersiniz

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Benim fikrimce çok sorun olmaz az bir macun gitmiş gibi hocam deneyin isterseniz zaten stok fan kolay söküp takılıyor (dişlere dikkat etmekte fayda var) sıcaklık değerleri kötü çıkarsa macun yenilersiniz
Teşekkürler hocam. Bu stok fan vidalı değil diş gibi şeyler var nasıl takılıyor

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam görüntülü bakarak yapın onu yanlış zorlayıp dişlere zarar vermeyelim bulabilirsem video ileteceğim
Edit:
Dakika 2 hocam
baya bası uyguluyoruz anakartı kırmayalım hocam biraz saçma olmuş. Fan aynısı bu arada keşke benimde macun tam gelseydi böyle

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
baya bası uyguluyoruz anakartı kırmayalım hocam biraz saçma olmuş. Fan aynısı bu arada keşke benimde macun tam gelseydi böyle
Eğer böyle bir takma şekli varsa bunu canlarının isteğine göre yapmıyorlar. Her şeyi test ediyorlar demek ki sorun çıkarmıyormuş da eklemişler hocam.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Eğer böyle bir takma şekli varsa bunu canlarının isteğine göre yapmıyorlar. Her şeyi test ediyorlar demek ki sorun çıkarmıyormuş da eklemişler hocam.
Doğru hocam zaten bu şekilde test edip ısı değeri tatmin etmezse iyi bi fan almayı düşünüyorum.

Monitör dağıtımda hala gelmedi ups pişmanlıktır :D

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Bende işlemci fanının altındaki macunu elledim sakız kıvamındaydı.

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
kutudan böyle çıktı değebileceği yer var mı bakiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 4681
bu sanırım macun izi kutunun kapağı değmiş taşınırken
Taşınırken değmez kutulamasını ona göre yapıyo intel açarken sürtmüşsünüz şimdilik stok soğutucuyu takın ilerleyen dönemlerde daha iyi bi soğutucu ihtiyacınız olacak zaten intelin stok soğutucusu özellikle son nesillerde berbat.
Başka bi husus işlemci soketi üstündeki kapağı ister kendiniz çıkarın isterseniz dediğim gibi işlemciyi oturtup sonrasında mandalını takınca kendisi atsın farketmez.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kurmaya başlıyorum hocam takıldığım yerde soracağım :) Şuana kadar ki bilgiler için teşekkür ederim bu gece bu konuda olacağım beni yalnız bırakmayın :D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kurmaya başlıyorum hocam takıldığım yerde soracağım :) Şuana kadar ki bilgiler için teşekkür ederim bu gece bu konuda olacağım beni yalnız bırakmayın :D
Rica ederim hocam yardımım olduysa ne mutlu ama muhtemelen bir saat sonra uyur kalirim yarın gün içinde sorun olursa haberdar edin, sorun çok olursa da haber edin numaramı ileteyim

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Rica ederim hocam yardımım olduysa ne mutlu ama muhtemelen bir saat sonra uyur kalirim yarın gün içinde sorun olursa haberdar edin, sorun çok olursa da haber edin numaramı ileteyim
tamamdir hocam gelişmeleri yarın bildireceğim görüşmek üzere :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri