Sistemim Hakkında Yorum Yaparmısınız.

Moeru yona ai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem aldım sizce nasıl işlemcim ve ssd'im düşük kalıyor ilerde işlemciyi r5 5600x alıp yanınada sıvı soğutma takviyelemek istiyorum ssdyide yükselticem tabiki sizin fikriniz nedir işlemci olarak 13400f te olabilirdi ama o çok pahalı. Birde 13100f işlemci 4060a darboğaz yapmaz diye biliyorum sizce?

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem aldım sizce nasıl işlemcim ve ssd'im düşük kalıyor ilerde işlemciyi r5 5600x alıp yanınada sıvı soğutma takviyelemek istiyorum ssdyide yükselticem tabiki sizin fikriniz nedir işlemci olarak 13400f te olabilirdi ama o çok pahalı. Birde 13100f işlemci 4060a darboğaz yapmaz diye biliyorum sizce?
i3-13100F işlemci RTX 4060 grafik kartını besler beslemesine de, arka plan uygulamaları işlemciye ekstra yük bindireceği için oyunda anlık droplar yaşama ihtimalin var.

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Nolur bana işlemciyi i5- 12400F yaptım de

KS

Moeru yona ai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Maalesef dostum bütçem kısıtlıydı bu şekilde aldım

Anladım teşekkürler dostum yakın zamanda yükseltmeye çalışçam işlemciyi.
Bi sonic nükler patlaması nasıl birşey bilir misin :D şaka yapıyorum güle güle kullan

Maalesef dostum bütçem kısıtlıydı bu şekilde aldım

Anladım teşekkürler dostum yakın zamanda yükseltmeye çalışçam işlemciyi.
işlemciyi yükselt i7-i9 13.nesil yapmaya çalış kanka bide depolamayı yükselt günümüzdeki oyunlar baya ağır GB istiyor bunun dışında sistem müq hayırlı olsun güle güle kullan

KS

Moeru yona ai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bi sonic nükler patlaması nasıl birşey bilir misin :D şaka yapıyorum güle güle kullan

işlemciyi yükselt i7-i9 13.nesil yapmaya çalış kanka bide depolamayı yükselt günümüzdeki oyunlar baya ağır GB istiyor bunun dışında sistem müq hayırlı olsun güle güle kullan
Anladım dostum dediklerini düşüncem bütçem olduğunda eyvallah sağol

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22

İ7 19 13.nesil almaya gerek yok bence. Çok pahalı olur. İ5 12400F, İ5 13400F de darboğaz yapmaz.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
işlemci bence yeterli. i5 e gecmen ıyı olur fakat aradakı fıyat farkına değecek bır yukselıs olmayacak. bence işlemcin dursun işlemcine fp bır hava soğutma al stabil 60 70 derecelerde olsun ısısı. onun dısında 1tb ssd al. toplamda sana malıyetı 2-2.5 bin TL tutar dedıklerımın.

KS

Moeru yona ai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
işlemci bence yeterli. i5 e gecmen ıyı olur fakat aradakı fıyat farkına değecek bır yukselıs olmayacak. bence işlemcin dursun işlemcine fp bır hava soğutma al stabil 60 70 derecelerde olsun ısısı. onun dısında 1tb ssd al. toplamda sana malıyetı 2-2.5 bin TL tutar dedıklerımın.
İşlemciden yana performans düşüklüğü yaşamazsam dediklerini yapabilirim kafama yattı ama işlemciye yönelik performansta azalma yaşarsam 5600x işlemci almamı önerirmisin

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
İşlemciden yana performans düşüklüğü yaşamazsam dediklerini yapabilirim kafama yattı ama işlemciye yönelik performansta azalma yaşarsam 5600x işlemci almamı önerirmisin
onu da önermem anakart değiştirceksin duzgun bır sıvı veya hava soğutma alman gerekecek. bunları da goz onunde bulundurmak lazım. geçsen tabii iyi olur fakat harcadıgın parya karsılık alacağın performans artısı dengeli gelmiyor bana.

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
AMD işlemci almak için anakartını da değiştirmen gerekir. Anakartın intel destekliyor. İ5 12400F e geçebilirsin yükseltmeyi düşünüyorsan. Veya 13400F

KS

Moeru yona ai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
AMD işlemci almak için anakartını da değiştirmen gerekir. Anakartın intel destekliyor. İ5 12400F e geçebilirsin yükseltmeyi düşünüyorsan. Veya 13400F
Tamamdır teşekkürler

Hayırlı olsun, fiyatı göremedim ne kadara geldi?
17k dostum

onu da önermem anakart değiştirceksin duzgun bır sıvı veya hava soğutma alman gerekecek. bunları da goz onunde bulundurmak lazım. geçsen tabii iyi olur fakat harcadıgın parya karsılık alacağın performans artısı dengeli gelmiyor bana.
Haklısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri