Yardım Sistemim Için Fps Değerleri Normalmi ?

SerdRifle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba Herkese Hayırlı Forumlar.
Sistemimin Performasını düşük buluyorum gibi bir düşünce içindeyim . Nekadar optimizasyon ayar program varsa denedim, ne kadar Ayarlanmış Windows varsa denedim ama CS2 de 150 -200 fps alıyorum . Çözünürlük ne olursa olsun fps hep aynı ortalamada. CS2 ayar vs Yapmadığım birşey kalmadı UnLost FPS arttırma bile aynı şekilde ekstra bir fps artışı oluşturmuyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

CPU : R5 5600x
GPU : Auros 3070 master
Anakart : Tomahawk b450

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Aynı işlemci ve yakın bir ekran kartı var 4:3te FPSler aynı sayılır normal

KS

SerdRifle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan 10k civarına 5700x3d bulunuyor gözle görülür artış yaşarsınız.
Teşkkürler hocam Pcyi komple değiştireceğim ekran kartı hariç diğer donanımları satıp üstüne belli bir miktar koyup ddr5 geçmek mantıklı olur mu yoksa sadece am4 işlemci yükseltmek dahamı mantıklı sizce
Aynı işlemci ve yakın bir ekran kartı var 4:3te FPSler aynı sayılır normal
Spectre Win10 yükledim . Ryzen Master ile biraz İşlemci gücümü arttırdım . FPS 2k Da 175 300 arası gidip geliyor.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Teşkkürler hocam Pcyi komple değiştireceğim ekran kartı hariç diğer donanımları satıp üstüne belli bir miktar koyup ddr5 geçmek mantıklı olur mu yoksa sadece am4 işlemci yükseltmek dahamı mantıklı sizce

Spectre Win10 yükledim . Ryzen Master ile biraz İşlemci gücümü arttırdım . FPS 2k Da 175 300 arası gidip geliyor.
Ddr5 herzaman daha iyidir bütçeniz yetecekse geçmeniz mantıklı karar olur.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
174

DDR5 sistem e geçmek daha iyi olur.Karne kampanyalarını bekleyebilirsin. Kampanyalar başlamadan daha uygun bir fiyat performans sistem denk gelirse onuda alabilirsin.

JOHN 445

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MERHABALAR ARKADAŞLAR HERKESE İYİ FORUMLAR

SİZE BİR SORUM OLUCAKTI PC İCİN
EKRAN KARTI : ASUS ASTRAL 5080 16 GB
İŞLEMCİ : INTEL CORE İ7-14700
RAM : CORSAİR 32 GB RAM VAR
ANAKART : MSI PRO Z790

OYUNLARDA DROP YİYORUM 4 DK BİR FİLAN BUNUN CÖZÜMÜ NEDİR ERKAN KARTI KULLANIMI 99 KEN 70 DÜŞÜYO 1 SANİYE İCİNDE DİREKT 99 OLUYO ONU BİR TÜRLÜ CÖZEMEDİM

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri