SİSTEMİM NASIL? EKLEME GEREKLİ Mİ?

SonMelodi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam. Toplamadan çok anlamadığım için size yazıyorum. Sistemim;

Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz 6MB önbellek 14nm işlemci.

G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2v Single RAM.

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB cache harddisk.

ASUS GeForce GTX1060 Dual OC GDDR5 3 GB 192 Bit NVIDIA DX12 ekran kartı.

ASUS STRIX B250G GAMING Intel B250 soket 1151 DDR4 2400MHz USB 3.0 M.2 anakart.

Everest Rampage majesty Gaming USB 3.0 MidT ATX pencereli kasa

Aslında sorun şu. Sistemde oyunları çok rahat kasmadan yüksek FPS'lerde oynayabiliyorum. Ancak herhangi bir dosyayı açarken, Chrome, Opera herhangi bir şeyi açarken açma süresi çok çok uzun sürüyor. Bu sisteme ne eklersem veya neyi değiştirirsem bu konuda rahatlarım?

Şimdiden teşekkürler.

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Açma süresi uzun sürüyorsa internetin yavaş olabilir ve şunu dene advanced system care programı ile bilgisayarını temizle bilgisayarın hızlanacaktır buda çözüm olmaz ise sistemine bi SSD takıp windowsu ona kurabilirsin

olcay4258

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar, aynı Hard disk sürücüsüne sahibiz, benim sistemim sizinki ile çok benzer ssd takmadan önce bende de ufak bir yavaşlık vardı tavsiyem bir an önce bir ssd alıp windowsu o sürücüye kurmanız.

Yigitx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullanıcılarında söylediği gibi SSD Kullanmanız en iyi çözüm olacaktır. Oyunlarda ve programlarda + olarak sistemin açılmasında da çok büyük katkısı olacaktır size. İlk günden fark edersiniz farkını. Bütçeniz var ise m2 ssd yönelin ana kartınızda portu var ekran kartı girişinin üstünde. Eğer yoksa SSD yönelin. en azından problemini çözecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri