- Tepki
- 246
ana işiniz oyun değilse intel daha iyiBu arada, Çizim,Programlama ve FPS oyunları için topluyorum.
ana işiniz oyun değilse intel daha iyiBu arada, Çizim,Programlama ve FPS oyunları için topluyorum.
Hocam bu fiyata DDR5 64 GB dururken alınmazBirde CoolerMaster Sıvı soğutucu var.
Son durum bu şekilde.
5 yıl götürür değil mi ?
çok zormuş bankalar 51'den fazla kredi vermiyorHocam bu fiyata DDR5 64 GB dururken alınmaz
hocam düşeceğini sanmam yaçok zormuş bankalar 51'den fazla kredi vermiyoryapacak bişey yok ya biraz daha bekleyip fiyatların düşmesini takip edicem yada ilk posttaki psu'yu 850'ye çıkartıp alcam ekran kartını sonra ayarlıcam.
3 aya kendi işimi kuruyorum 3 aya kadar düştü düştü yoksa senet borç ile alacağız yapacak bişi yokhocam düşeceğini sanmam ya![]()
Hocam tek bir yerden toplamanı tavsiye etmem fiyat tuzlu olur bu attığım sistem uzun yıllar çok rahat götürür seniSağol ben bunu ciddi ciddi sevdim.
Teşekkürler, konu kapanabilir aklım daha çok karışmadan![]()
He ya öyle yapacağız valla.Hocam tek bir yerden toplamanı tavsiye etmem fiyat tuzlu olur bu attığım sistem uzun yıllar çok rahat götürür seni