Soru Sistemim Ne Kadar Eder, Ne Kadara Satabilirim?

huseyintteke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Herkese selamlar. Sistemimi satmayı düşünüyorum lakin belirli bir fiyat aralığı belirleyemiyorum, ne kadar edeceği hakkında pek bir fikrim yok. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Anakart: ASUS Prime B460M-A
İşlemci: Intel Core i3-10100f
Ekran kartı: MSI Radeon RX 580 ARMOR OC 8 GB
RAM: XPG Gammix D10 8GB DDR4 RAM (1 tane)
PSU: akasa AK-P520G Power Supply
Dahili sistem fanı: 80x80x25 Dc 12V Fan (1 tane)
Depolama: SanDisk SSD Plus 240GB SSD

Temiz kullanıp bakımını yapıyorum.
20230516_132419.jpg

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Herkese selamlar. Sistemimi satmayı düşünüyorum lakin belirli bir fiyat aralığı belirleyemiyorum, ne kadar edeceği hakkında pek bir fikrim yok. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Anakart: ASUS Prime B460M-A
İşlemci: Intel Core i3-10100f
Ekran kartı: MSI Radeon RX 580 ARMOR OC 8 GB
RAM: XPG Gammix D10 8GB DDR4 RAM (1 tane)
PSU: akasa AK-P520G Power Supply
Dahili sistem fanı: 80x80x25 Dc 12V Fan (1 tane)
Depolama: SanDisk SSD Plus 240GB SSD

Temiz kullanıp bakımını yapıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 21103
6 bin maximum

Cefika

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Kasanın egzoz fanını göremedim ve gördüğüm kadarıyla kasa bayağı eski bir model. Max 6000TL edeceğini düşünüyorum. Güzel bir kasa alırsan ikinci elden daha güzel fiyata satabileceğini düşünüyorum. Örneğin 500e ikinci el bir kasa alırsan 7000-7500e bile satabilirsin. Ama bu haliyle 6000e satman biraz zor. Malum insanımız biraz gösteriş seviyor. Kandırma gibi değil de daha kolay satılması için böyle bir yol izleyebilirsin. Ayrıca fansız kullanıyorsan kasayı çok fazla ısınma olacaktır.

Edit : Fan varmış yazıda sonradan gördüm. Ama yine de ışıklı mışıklı bir kasa ve daha derli toplu bir görüntü daha iyi olur. :)

KS

huseyintteke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kasanın egzoz fanını göremedim ve gördüğüm kadarıyla kasa bayağı eski bir model. Max 6000TL edeceğini düşünüyorum. Güzel bir kasa alırsan ikinci elden daha güzel fiyata satabileceğini düşünüyorum. Örneğin 500e ikinci el bir kasa alırsan 7000-7500e bile satabilirsin. Ama bu haliyle 6000e satman biraz zor. Malum insanımız biraz gösteriş seviyor. Kandırma gibi değil de daha kolay satılması için böyle bir yol izleyebilirsin. Ayrıca fansız kullanıyorsan kasayı çok fazla ısınma olacaktır.

Edit : Fan varmış yazıda sonradan gördüm. Ama yine de ışıklı mışıklı bir kasa ve daha derli toplu bir görüntü daha iyi olur. :)
Hak veriyorum, kasa gerçekten eski bir model. Hatta bu kadar hırpalanmış görünmesinin sebebi ekran kartının başta sığmamasıydı. Gidip demircide kestirmiştim ve ön paneli sökmek zorunda kalmıştım. Biraz para biriktirip tatlı bir kasa almayı da düşünmüyor değilim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. :)

Teşekkür ederim hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri