ÇokBilgim olsun diye soruyorum değerli arkadaşlarım, ilginize teşekkür ederim.
Tam olarak ne kadar hocamm
90 97k ederBilgim olsun diye soruyorum değerli arkadaşlarım, ilginize teşekkür ederim.
İşte adam geldi adam, valla senı bekledım reıs sen her konuda her konuya yardımcı olmaya çalışıyorsun, yerinde cevaplar veriyorsun teşekkür ederim.90 97k eder
Hocam sadece 8 çekirdek olduğunu okudum :dİşte adam geldi adam, valla senı bekledım reıs sen her konuda her konuya yardımcı olmaya çalışıyorsun, yerinde cevaplar veriyorsun teşekkür ederim.
Nasıl yani hocam? 8 çekirdek olunca ne oluyorrHocam sadece 8 çekirdek olduğunu okudum :d
Ben etmez hakkımı kullanıyorum. (Kaç lira ettiği hakkında 1 gram fikrim yok)
8 çekirdek büyük bir sayı hocam bazı işçiler sanal + fiziksel 8 çekirdek bile değilNasıl yani hocam? 8 çekirdek olunca ne oluyorr
Etmez hakkımı kullanıyorum demiş de, senin söylediğin rakam mı etmez demek istemiş hocam?8 çekirdek büyük bir sayı hocam bazı işçiler sanal + fiziksel 8 çekirdek bile değil
e sahuraka arkadaşımız da büyük bir sayı demişİşlemcinin çekirdeği çok az kötü demek istemiş
?İşlemcinin çekirdeği çok az kötü demek istemiş
Toplam 16 çekirdeğe sahipsiniz şuan r5 5600 bile 12 çekirdek 16 az bir sayı değile sakura arkadaşımız da büyük bir sayı demiş
hocam sen yorumlayabilir misin? nedir sistemin durumu
Benim yorumum şuanda toplayabileceğin en güzel sistem olabilir oyun içinhocam sen yorumlayabilir misin? nedir sistemin durumu
hocam yok işlemci 8 çekirdekmişya onu okudum diyerlerini okumaya üşendim.Nasıl yani hocam? 8 çekirdek olunca ne oluyorr
Arkadaşım sen nesinde ben kötü demeden kötü dediğimi söyleyebiliyorsun arkadaşın imza bölümünde 8 çekirdek yazıyor sadece bunu okudugumu söyledim.Astron "İşlemcinin çekirdeği az bu yüzden kötü" demek istemiş
Benim yorumum şuanda toplayabileceğin en güzel sistem olabilir oyun için