- Tepki
- 2
Gamepower soğutucular çok çabuk arıza verir başınız ağrımasınDostlarım merhaba aranıza yeni katıldım nasipse ilk defa masaüstü pc alacağım anakartım psu ve ramlerin uzun ömürlü olmasını istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim hemen bakayım işlemciyi 7600 yaptim rami 32 32.000 tl oldu 600w psu yeterli mi sizce ?![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu sisteme göz atabilirsiniz.Attığınız sistemin neredeyse aynısı fakat daha iyidir.Ramleri 32 gb istemişsiniz.2 tane 16 lık ekledim ve bu şekilde oldu.SSD konusunda 1 tb size yeterli olacaksa uygundur.
Rtx 4070 o fiyata olabilir mi ?Belirlediğiniz bütçe aralığında bakıyorum hocam.Bir de bu sistem var.Ekran kartı konusunda kişisel bir tercihiniz var mıdır?Nvidia veya amd olarak.
Atarsanız bakayım keşke turuncu siteden hb dan pc olsa orda karta vade farkı da olmuyor .Elbette.Eğer 45 bin TL bütçe bandına çıkabilirseniz yardımcı olurum.
Ne yazık ki bu sitelerden masaüstü bilgisayar alınmaz.Gaminggentr,itopya,sinerji bilgisayar gibi yerlerden bakmak uygundur.Ama 1.önerim Gaminggentr olacaktır.
Sistemdeki kartın soğutması iyi değil
Tam bunu yacazaktım rami 32 yapip likit soğutma ile birazcık vade farkıyla sanırım alabilirim . Bu sistemi düşüneceğim![]()
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600X TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Nvidia rtx 4070 ekran kartlı sistem de bunu öneririm.Tamamen kişiden kişiye farklı tercihler yapılabilir.Size kalmış.
Bu sistem ne ara 49 olduBunu özelleştir daha iyi olur
![]()
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600X TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
İşlemci için 7600 e gerek yok 7500F e göre performans da bir artısı yok
49 değil 38 hala. Sen özelleştirme yapmışsındir kayıtlı kalmıştır.Tam bunu yacazaktım rami 32 yapip likit soğutma ile birazcık vade farkıyla sanırım alabilirim . Bu sistemi düşüneceğim
Bu sistem ne ara 49 oldu![]()