SİSTEMİME göre BU EKRAN KARTLARDAN hangileri darboğaz yapmadan MAXperformans sağlar?

Emir Kavukcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Merhaba bir masaüstü bilgisayarım var ve bilgisayara ilk kez bir ekran kartı almak istiyorum. Öncelikle, ANAKARTIM: ASUS H81M-K ([/size][size=small]H81M-K | Anakart | ASUS Türkiye[/size][size=small]), İşlemcim: iNTEL Pentıum g3240 ve 3.1GHz, Ram im 4gb bir tane daha alacağım 8 gb olacak, ve Güç Kaynağım 230w fakat ekran kartına göre değiştirebilrim. Bu ekipmanlara göre dar boğaz yapmayacak ve öncelikle multiplayer (zula, fortnite, roketlegue, gibi...) daha sonra single türde oyunları ve bunun yanında iyi render yapablecek Pr, AE, Ps gibi programlarda bir Ekran kartı arıyorum sistemime uygun birkaç tane buldum:[/size][/font][/size]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Gt 730[/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Gt 1030 [/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Gtx 750 ti[/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Gtx 1050 ti [/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Rx 460[/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Rx 560[/size][/font][/size]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Rx 570[/size][/font][/size]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bunalrdan hangileri bilgisayara darboğaz yapmadan sistemim için maximum performans sağlar[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
1050 Tİ kartına veya RX560 kartına çıkabilirsiniz. Aslında RX570 veya GTX1650 kartıda olur G3240 işlemcisi için ama onlar sınır sayılır o yüzden 1050 Ti veya RX560 kartına yükselin en fazla.

KS

Emir Kavukcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam çok teşekkürler. Birde power 230 w benim ne kadara çıkartmam yeterli olur 300W veya 400w??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
NVIDIA kartları çok düşük güç tüketimi olan kartlardır. Önce bir deneyin sistemde sorun olacak mı ani kapanmalar veya başka sorunlar vs. olmaz ise gerek yok. Olursa 400W 80+ bir ürün alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri