İşlemci kategorisi bitmiş.bütçeniz 13 14 k civarıysa modart pc sinide önerebiliriz
İşlemci kategorisi bitmiş.bütçeniz 13 14 k civarıysa modart pc sinide önerebiliriz
ah be olsun webteknonun pcsi yükseltilerek alınabilir o zamanİşlemci kategorisi bitmiş.
İnceledim. İşimi görebilecek gibi duruyor. Sisteme ek olarak, şu eklense daha iyi olabilir dediğiniz birşey var mı?bütçeniz 13 14 k civarıysa modart pc sinide önerebiliriz
Bütçenizi alabilir miyim?İnceledim. İşimi görebilecek gibi duruyor. Sisteme ek olarak, şu eklense daha iyi olabilir dediğiniz birşey var mı?
o sistem genel olarak iyi fakat anakartı b550 olarak değiştirirseniz iyi olur.Diyeceğim bu.İnceledim. İşimi görebilecek gibi duruyor. Sisteme ek olarak, şu eklense daha iyi olabilir dediğiniz birşey var mı?
2000-2500 belkiSelamlar,
FPS Yükseltmek için neler yapabilirim acaba? Valorantta dahi max 70 fps alıyorum.
Sistemimi daha iyi yerlere taşımak için neler yapabilirim?
Sistemim;
Anakartım IPXSB-H61
200-240W Power Supply
İşlemcim i5-2400 3.10
10GB Ram
NVİDİA GeForce Gt730 Ekran Kartı.
En ekonomik ve zamana yayılan tavsiye bu sanırım bence mantıklı. Tabi bütçe sorun değilse seçenek çok2 lira zor eder o sistem , ölü yatırım . Sahibinden üzerinden 10100f li ekran kartsız güzel bir sistem alıyorsun dostum . 4000-4500 liraya . Kendi 730 unla testini yapıyorsun . Ardından da sisteme 6500xt , ya da ikinci el temiz 1650 super alıyorsun. Keyifle kullanıyorsun.
Hocam arkadaşın bütçesi var sanırım attığım modartın sistemine işimi görür dedi2 lira zor eder o sistem , ölü yatırım . Sahibinden üzerinden 10100f li ekran kartsız güzel bir sistem alıyorsun dostum . 4000-4500 liraya . Kendi 730 unla testini yapıyorsun . Ardından da sisteme 6500xt , ya da ikinci el temiz 1650 super alıyorsun. Keyifle kullanıyorsun.
Modart'ın pc si 6650 li olansa kaçırmasın zaten arkadaş.Hocam arkadaşın bütçesi var sanırım attığım modartın sistemine işimi görür dedi
Hocam işlemci stok bitmiş.Modart'ın pc si 6650 li olansa kaçırmasın zaten arkadaş.
Kötü olmuş, güzel sistemdi o sistem.Hocam işlemci stok bitmiş.
Hangi sistem olduğunu göremedim böyle durumlarda alternatif işlemciyle satış devam ediyor mu hocam o şekilde yapsa arkadaş?Kötü olmuş, güzel sistemdi o sistem.
Mod art PC nin rx6650 li sistemiHangi sistem olduğunu göremedim böyle durumlarda alternatif işlemciyle satış devam ediyor mu hocam o şekilde yapsa arkadaş?
Alternatifi de bitmiştiHangi sistem olduğunu göremedim böyle durumlarda alternatif işlemciyle satış devam ediyor mu hocam o şekilde yapsa arkadaş?
Gördüm şimdi hocam direk işlemci seçimi yok sağlık olsunAlternatifi de bitmişti