Soru Sıvı Soğutma Gerekir Mi ?

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Bendede aynı cpu var hocam arkadaşların attığı ıd cooling se 214xt aldım yeni. Oyunlarda 50 derecelerde dolaşıyor fazlasıyla yeterli bence.

KS

TheWatcher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bendede aynı cpu var hocam arkadaşların attığı ıd cooling se 214xt aldım yeni. Oyunlarda 50 derecelerde dolaşıyor fazlasıyla yeterli bence.
Evet hocam 50 derece çok iyi

Hocam kasa ve anakart nedir bende b450m ryzen 5600x ve 3070 kullanacağım da yenu alacağım sistemde stok falan kullanacağım acaba stokla sicakliklar nasıldır ve anakart çok fark eder mi
Hocam anakart bende 550 olmasını planlıyorum bilgisayardan fazla anlamadığım içinde sana cevap veremiyorum

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Birde stok fan şuan ve kule tipi fan çok farkediyor mu sıcaklıklarda acaba merak ediyorum , eğer deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi bütçem sınırlı anakart ve stok fanla şimdi idare etmek istiyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Birde stok fan şuan ve kule tipi fan çok farkediyor mu sıcaklıklarda acaba merak ediyorum , eğer deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi bütçem sınırlı anakart ve stok fanla şimdi idare etmek istiyorum.
stok fan ile kullananbilirsiniz ama yük altında oyunlarda ısınıyor. bütceniz ne zaman müsait olursa 1k ya kadar kuletipi almanız en yararlısı. kule tipi 10-15 derece düşürüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri