Bendede aynı cpu var hocam arkadaşların attığı ıd cooling se 214xt aldım yeni. Oyunlarda 50 derecelerde dolaşıyor fazlasıyla yeterli bence.AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Bendede aynı cpu var hocam arkadaşların attığı ıd cooling se 214xt aldım yeni. Oyunlarda 50 derecelerde dolaşıyor fazlasıyla yeterli bence.AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Evet hocam 50 derece çok iyiBendede aynı cpu var hocam arkadaşların attığı ıd cooling se 214xt aldım yeni. Oyunlarda 50 derecelerde dolaşıyor fazlasıyla yeterli bence.
Hocam anakart bende 550 olmasını planlıyorum bilgisayardan fazla anlamadığım içinde sana cevap veremiyorumHocam kasa ve anakart nedir bende b450m ryzen 5600x ve 3070 kullanacağım da yenu alacağım sistemde stok falan kullanacağım acaba stokla sicakliklar nasıldır ve anakart çok fark eder mi
stok fan ile kullananbilirsiniz ama yük altında oyunlarda ısınıyor. bütceniz ne zaman müsait olursa 1k ya kadar kuletipi almanız en yararlısı. kule tipi 10-15 derece düşürüyor.Birde stok fan şuan ve kule tipi fan çok farkediyor mu sıcaklıklarda acaba merak ediyorum , eğer deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi bütçem sınırlı anakart ve stok fanla şimdi idare etmek istiyorum.
Teşekkür ederimstok fan ile kullananbilirsiniz ama yük altında oyunlarda ısınıyor. bütceniz ne zaman müsait olursa 1k ya kadar kuletipi almanız en yararlısı. kule tipi 10-15 derece düşürüyor.
ARGB değişir ama RGB de değişmez. ARGB özelliği için anakartında argb girişi olması lazımhocam argb ve rgb modelleri mevcut renk ayarı otomatik mi manuel mi değiştirebiliyor muyuz acaba forumlara baktım değişmiyor demişler rgb model için
Ben b550m-k kullanıyorum 2 tane m2 ssd yeri falan var güzel yani.Evet hocam 50 derece çok iyi
Hocam anakart bende 550 olmasını planlıyorum bilgisayardan fazla anlamadığım içinde sana cevap veremiyorum
Teşekkür ederim hocamBen b550m-k kullanıyorum 2 tane m2 ssd yeri falan var güzel yani.