- Tepki
- 6
AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Gerek yok. Kule tipi yeterli olur.AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
gerekmez onun yerine atıgım kule tipi sogutucu yeterlidirAMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Teşekkür ederimGerek yok. Kule tipi yeterli olur.
Teşekkür ederim hocamgerekmez kuletipi en fazla.
Her şey için sağol hocamgerekmez onun yerine atıgım kule tipi sogutucu yeterlidir
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
bugun kullanmaya başladım işlemciyi hocam kuletipi ile stres testinde 57-58 derece. sıvı soğutma gereksiz bence. 1k ya kule tipi almaınz yeterli olur.AMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?
Hocam memnun musun işlemcidenbugun kullanmaya başladım işlemciyi hocam kuletipi ile stres testinde 57-58 derece. sıvı soğutma gereksiz bence. 1k ya kule tipi almaınz yeterli olur.
ryzen 5 4500 den geçtim bu kadar oyunlarda fps farkı yaratcagını inan hiç beklemıyordum. valodan örnek vereyim diğer işlemciyle ortalama 200-250 alıyordum zaman zaman 180-160lara düşüyordu. şuan ki ilk denemlerim ortalama 300-400. 500küsürleri de rahat görüyor. rtx 2060 ile beraber. önbelleği de 32mb bu yüzden almıştım zaten diğer programlarda da baya işime yarayacak.Hocam memnun musun işlemciden
Rica ederim.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam
Her şey için sağol hocam
Hocam cidden teşekkürler bu kadar fps farkı olacağını düşünmemiştimryzen 5 4500 den geçtim bu kadar oyunlarda fps farkı yaratcagını inan hiç beklemıyordum. valodan örnek vereyim diğer işlemciyle ortalama 200-250 alıyordum zaman zaman 180-160lara düşüyordu. şuan ki ilk denemlerim ortalama 300-400. 500küsürleri de rahat görüyor. rtx 2060 ile beraber. önbelleği de 32mb bu yüzden almıştım zaten diğer programlarda da baya işime yarayacak.
56 derece gayet iyi sıvı soğutmaya gerek yok o zamanaynı işlemciyi ben kullanıyorum kule tipi ile max 56 derece gördüm
hyper 212 dual kule soğutucu
r5 5500'den geçtim geçen ay, inanılmaz bir fark oluştu. işlemciyi sömüren squad gibi bir oyunda r5 5500 ile low ayarlarda 60 70 arası gidip gelirken şimdi dx12 ile oyunu açtığımda medium ve high karışık ayarlarla mükemmel bir görüntü ve çoğu yerde 100 üstü fps alıyorum. kesinlikle çok güzel bir işlemci. işlemci isteyen çoğu oyunu zorlanmadan kaldırıyor. güzel bir soğutmayla uzun süre boyunca kullanırsınız.Hocam memnun musun işlemciden
kesinlikle yok hocam çünkü iyi marka bir sıvı soğutma 2k civarında ve 5600 için aynı performansı veriyorHocam cidden teşekkürler bu kadar fps farkı olacağını düşünmemiştim
56 derece gayet iyi sıvı soğutmaya gerek yok o zaman
Sağolun hocamr5 5500'den geçtim geçen ay, inanılmaz bir fark oluştu. işlemciyi sömüren squad gibi bir oyunda r5 5500 ile low ayarlarda 60 70 arası gidip gelirken şimdi dx12 ile oyunu açtığımda medium ve high karışık ayarlarla mükemmel bir görüntü ve çoğu yerde 100 üstü fps alıyorum. kesinlikle çok güzel bir işlemci. işlemci isteyen çoğu oyunu zorlanmadan kaldırıyor. güzel bir soğutmayla uzun süre boyunca kullanırsınız.
Evet bende açıkçası yüksek fiyat vermek istemedimkesinlikle yok hocam çünkü iyi marka bir sıvı soğutma 2k civarında ve 5600 için aynı performansı veriyor
hocam argb ve rgb modelleri mevcut renk ayarı otomatik mi manuel mi değiştirebiliyor muyuz acaba forumlara baktım değişmiyor demişler rgb model içingerekmez onun yerine atıgım kule tipi sogutucu yeterlidir
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
@yunusx36 biliyordur hocamhocam argb ve rgb modelleri mevcut renk ayarı otomatik mi manuel mi değiştirebiliyor muyuz acaba forumlara baktım değişmiyor demişler rgb model için
ekleme de yapayım eksik bilgi olmasın kasam corsair spec delta modeli anakartım gigabyte h610 m h@yunusx36 biliyordur hocam
Hocam kasa ve anakart nedir bende b450m ryzen 5600x ve 3070 kullanacağım da yenu alacağım sistemde stok falan kullanacağım acaba stokla sicakliklar nasıldır ve anakart çok fark eder miAMD Ryzen 5 5600 İşlemciyi 3070 ile kullanmak istiyorum sıvı soğutucu almama gerek var mı?