Sıvı Soğutma Öneri

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hayır onu @ckribrahim o siteden al dedi bende baktım oraya yarın kapalıymış alsaydım oradan alacaktım dedim Corsair'i. Sinerji Bilgisayardan alacağım büyük ihtimalle İstanbul içi uygun fiyatlı orası var yarın açık.
Burayada bak istersen ama h100 çok iyi değil diye biliyorum bir araştır bence.

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Ankara'daymış hocam orası şimdi baktım bende İnceHesap'da düşürmüş fiyatını mağazadan teslim var mı? @yunusx36 hocam varsa oradan alacağım.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Dediğim gibi baktım o üçünden birini alabilirim eğer o fiyatları geçmeyecek başka birşey önerirseniz istanbulda mağazası olup yarın açık olan bir siteden değerlendirebilirim.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Dediğim gibi baktım o üçünden birini alabilirim eğer o fiyatları geçmeyecek başka birşey önerirseniz istanbulda mağazası olup yarın açık olan bir siteden değerlendirebilirim.
H100 bence araştır derim. Aralarından en iyi performansı Cougar verir bu arada ben onu öneririm illa 3ünden birini alacaksan Cougar alabilirsin. Arctic Liquid Freezer'e yakın performansı var. Biraz daha sesli sadece.

Daha ucuz istersen mağazadan gidip bunu alabilirsin.

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
H100 bence araştır derim. Aralarından en iyi performansı Cougar verir bu arada ben onu öneririm illa 3ünden birini alacaksan Cougar alabilirsin. Arctic Liquid Freezer'e yakın performansı var. Biraz daha sesli sadece.

Daha ucuz istersen mağazadan gidip bunu alabilirsin.
Fiyatı çok iyiymiş bunun olabilir. Corsair'le arasında 300TL'ye değecek bir fark var mı bilmiyorum. :)

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Bence kendin montajla. Zorlanırsın ama değer. Çünkü bilgisayarlara güvenilmez, geçen bir konu görmüştüm adam m2 SSD yükseltme vidasını filan çalmıştı, kutuları çalmıştı vesaire vesaire.

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Bence kendin montajla. Zorlanırsın ama değer. Çünkü bilgisayarlara güvenilmez, geçen bir konu görmüştüm adam m2 SSD yükseltme vidasını filan çalmıştı, kutuları çalmıştı vesaire vesaire.
Güvenilir hocam o konuda sorun yok ama kendim yapsam 150TL'den olacağıma parçalardan olabilirim. :D

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Peki, o zaman yaparken başında durun. Eğer işiniz yoksa, hem öğrenmiş olursunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri