- Tepki
- 7
Amd Ryzen 7800X3D için sıvı soğutma önerir misiniz kalan tüm parçaları sinerjiden buldum buda sinerjiden olursa sevinirim.
Kasa modeliniz ve bütçeniz nedir? Birde tüm parçaları tek yerden almak her zaman daha pahalıya patlar haberiniz olsun.
360 mm sığar mı sonrasında upgrade ettiğimde de kullanmak için ve sığarsa ne alabilirimDeepCool LT520
Evet üst tarafa 360mm sıvı soğutucu destekliyor. Bütçe aralığınız var mı? Ona göre de öneri yapabilirim.360 mm sığar mı sonrasında upgrade ettiğimde de kullanmak için ve sığarsa ne alabilirim
bütçe sıkıntım yok ama çokta pahalı olmazsa sevinirim 6 7k veririm maxEvet üst tarafa 360mm sıvı soğutucu destekliyor. Bütçe aralığınız var mı? Ona göre de öneri yapabilirim.
kasa olarak siz ne önerirdiniz hocam gigabytenin 4080ini kullanıcamAslında Arctic sıvı soğutucular güzel ama normal soğutuculara göre radyatörü kalın yanlış görmediysem sizin kasanızın desteği dışında.
Aşağıdaki ürün tercih edilebilir.
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
başka bir arkadaşta bu kasayı önerdide bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz hocamCorsair 4000x falan da güzel , benzer tarzda. Sinerji'de 3000D modeli var.
![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Son olarakbir şey sorucam kasanın son hali böyle bi uyumsuzluk fln yaşamam değil mi?DeepCool kasaları beğeniyorum. Aynısı olmasada düşük bir modeli bende var. Kasa gerçekten oturaklı , sağlam ve çok geniş.
Bu model için fiyat tartışılabilir belki ama DeepCool iyidir.
Yaşamazsınız.çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Son olarakbir şey sorucam kasanın son hali böyle bi uyumsuzluk fln yaşamam değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 36366