Sıvı soğutma ya da kaliteli hava soğutma

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam yakın zamanda kaliteli kule tipi hava soğutma ya da kaliteli sıvı soğutma konusunda fırsat fiyata ( daha önce olduğu gibi )  bir indirim planı var mı ? Geçmişte bir videonuzda deepcool As500 kullanmıştınız ,As500 plus gibi , nitro gibi sıvı soğutucular için de olabilir bir indirim yaptırma imkanımız var mı foruma özel ? 
BAşlığı açmamda 2 temel sebep var 1. Si işlemci soğutucu ihtiyacım .
2. Si uzun zamandır foruma özel indirim uygulanmıyor belki başlık altında ihtiyacı olan varsa talep gibi de toplanmış olur . Eğer yakın zamanda böyle bir plan yok ise ben indirim kovalayıp bakacağım . 
Şöyle imkansız fiyata deepcool as 500 plus efsane olur  ;) ​​​​​​ :cool:
@"OceanLaB"

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Sıvı soğutma ya da kaliteli hava soğutma

Hava soğutma candır. 2 yıl kadar oldu sanırım Arctic Freezer 34 eSports DUO kullanıyorum 399 TL 'ye aldım Gelbura üzerinden daha soğutucu konusunda kafamda hiçbir soru olmayacak uzun süre. :D AS500 Plus iyi ama aslında AK620 o gelse çok daha iyi olurdu. Stoklara bir girdi hemen bitti ya.

Ekran-Al-nt-s.png

Performansı bir yana görüntüsü bile çok iyi ya. :D Aşık oldum ben buna....

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: Sıvı soğutma ya da kaliteli hava soğutma

ugur.gozaydin' Alıntı:
Hava soğutma candır. 2 yıl kadar oldu sanırım Arctic Freezer 34 eSports DUO kullanıyorum 399 TL 'ye aldım Gelbura üzerinden daha soğutucu konusunda kafamda hiçbir soru olmayacak uzun süre. :D AS500 Plus iyi ama aslında AK620 o gelse çok daha iyi olurdu. Stoklara bir girdi hemen bitti ya.

Kaliteli olsun da mesela noctua da olur şöyle iyisinden :) Hocam olurda görmezse , talebimizi iletebilir misiniz Uğur beyciğim :) . Bro bir de DC bakar mısın ?

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Sıvı soğutma ya da kaliteli hava soğutma

Eyvallah bro  :angel:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri