Sıvı soğutmanın LCD ekranı anakarttan kontrol edilebilir mi?

Shivers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Başlık bir karmaşık gelmiş olabilir. Anakart yazılımıyla ARGB cihazların kontrolünü sağlarken LCD ekranlı sıvı soğutmanın ekranını da diğer cihazlarla eşlenik olarak yani senkron olarak kontrol edebilir miyiz yoksa o ekranda sistem sıcaklıkları ya da farklı içerikler mi yer alır? Örnek veriyorum Aura yazılımından gökkuşağı uygulamak istediğimde sıvı soğutmanın LCD ekranı da buna dahil olacak mı olmayacak mı? Yani diğer bileşenlerle senkron olarak çalışır mı yoksa çalışmaz mı?

Ürün: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-4-lcd-ekranli-sivi-su-fiyati,1146718838.html

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başlık bir karmaşık gelmiş olabilir. Anakart yazılımıyla ARGB cihazların kontrolünü sağlarken LCD ekranlı sıvı soğutmanın ekranını da diğer cihazlarla eşlenik olarak yani senkron olarak kontrol edebilir miyiz yoksa o ekranda sistem sıcaklıkları ya da farklı içerikler mi yer alır? Örnek veriyorum Aura yazılımından gökkuşağı uygulamak istediğimde sıvı soğutmanın LCD ekranı da buna dahil olacak mı olmayacak mı? Yani diğer bileşenlerle senkron olarak çalışır mı yoksa çalışmaz mı?

Ürün: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-4-lcd-ekranli-sivi-su-fiyati,1146718838.html
MSI, ASUS ve Gigabyte markalarının RGB sistemi ayrıdır. MSI marka bir RGB ürünü ASUS marka bir RGB ürünle senkron edemezsiniz markalar yazılımdan bunu desteklemiyor.

Diğer bir olaysa tamamen MSI bir setiniz var diyelim linkteki MSI K360 ürününün özellikleriyle sınırlısınız yani marka ne koyduysa özellik odur sizin sınırınız. Bu ürün özelinde yani K360 ürünü özelinde evet o ekrandaki renkler RGB senkronuna dahil olabiliyor.

KS

Shivers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
MSI, ASUS ve Gigabyte markalarının RGB sistemi ayrıdır. MSI marka bir RGB ürünü ASUS marka bir RGB ürünle senkron edemezsiniz markalar yazılımdan bunu desteklemiyor.

Diğer bir olaysa tamamen MSI bir setiniz var diyelim linkteki MSI K360 ürününün özellikleriyle sınırlısınız yani marka ne koyduysa özellik odur sizin sınırınız. Bu ürün özelinde yani K360 ürünü özelinde evet o ekrandaki renkler RGB senkronuna dahil olabiliyor.
Hocam bir türlü karar veremedim sıvı soğutmaya. Asus LC360 çok pahalı, bu ekranlı ve ekran sevmiyorum ayrıca o ekran ramlerin yanına sığar mı emin değilim pek haz etmedim. ARGB ve soğutması iyi olan hangi sıvı soğutmayı tavsiye edersin? İşlemci 11700k gibi bir ateş topu. O sebepten birinci sınıf bir ürün almak istiyorum ama maksimum 4k kafamdaki fiyat.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pompa ve RAM odaklı bir sınır ihlali sıvı soğutmalarda yok merak etmeyin. K360 fiyat olarak çok yüksek ama başarılıdır soğutması. LC360 oda iyidir ama o fiyatı hakketmiyor bence. K360 harici bakayım piyasada önerebileceğim ekranlı bir ürün var mı diye bakarım ama K360 4K veya altına varsa alın geçin derim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri