Sivi Sogutucu Almak Istiyorum Ama Ne Alicagimi Bilmiyorum..

pirivate

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhaba arkadaşlar baslıkda yazdıgım gıbı sıvı sogutucu almak ıstıyorum, ama ne alıcagımı bılmıyorum işlemcim Rzyen 5600g stok fan takılı suan ama fazla ısınıyor,
bazı fps dropları yasıyorum sanırım ısındıgı ıcın tam hakım degılım ve canımı sıkıyor bu duşuşler stok fan yetersız dıye dusundum.Kasa modelim Thermaltake Versa T35 siz nasıl bi sıvı sogutucu onerırsınız. Rgb yada degil fark etmez fiyat performans bışey olsun istiyorum.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
msi coreliquid 240 v2
cooler master 240

hangisi uygun gelirse msi v2 kullanıyorum memnunum üflemesi coolerdne fazla ama v2 olmasına dikkat et

KS

pirivate

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
msi coreliquid 240 v2
cooler master 240

hangisi uygun gelirse msi v2 kullanıyorum memnunum üflemesi coolerdne fazla ama v2 olmasına dikkat et
cok gurultu yapıyor mu dostum msi coreliquid 240 v2 ses olayı nasıl bıde bunların bakımı nasıl oluyor..

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
merhaba arkadaşlar baslıkda yazdıgım gıbı sıvı sogutucu almak ıstıyorum, ama ne alıcagımı bılmıyorum işlemcim Rzyen 5600g stok fan takılı suan ama fazla ısınıyor,
bazı fps dropları yasıyorum sanırım ısındıgı ıcın tam hakım degılım ve canımı sıkıyor bu duşuşler stok fan yetersız dıye dusundum.Kasa modelim Thermaltake Versa T35 siz nasıl bi sıvı sogutucu onerırsınız. Rgb yada degil fark etmez fiyat performans bışey olsun istiyorum.
Bütçen nedir?? Öneri isterken bütçe belirtmeyi unutmayın...

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
KS

pirivate

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
kasam 360mm yı desteklemıyor mu bende onlara bakıyordum. :D
ön tarafta 2 adet büyük fan var onları kaldırırsan takacak yer yok :D üstte 240 destekliyor.

kasam 360mm yı desteklemıyor mu bende onlara bakıyordum. :D
1691592291824.png

KS

pirivate

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ön tarafta 2 adet büyük fan var onları kaldırırsan takacak yer yok :D üstte 240 destekliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 25544
valla cok saol o zaman 360 bakıyodum bende iyisi olsun ılerde bı gun işlemci yukseltırsem sıkıntı cıkmasın dıye soylemesen 360 sıparıs vercektım. Bide bunların bakımını nasıl yapıcam sıvısını nasıl degısıyor kolay mı _?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
cok gurultu yapıyor mu dostum msi coreliquid 240 v2 ses olayı nasıl bıde bunların bakımı nasıl oluyor..
v1 sorunluymuş sanırım ben kullanmadım ben v2 kullanıyorum gürültü ses fala nyapmıyor radyotörüne kulagını dayarsan ses diyorsın fan dönme sesi gibi bir ses o kadar yoksa rahatsız edici bir şey yaşamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri