Soru Sıvı Soğutucu Için Fan Önerisi

ComputerMan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba, Zalman marka sıvı soğutucu kullanıyorum fakat fanlarından hiç memnun değilim. Bu yüzden fanları değiştirmek istiyorum.

Soğutucum: Zalman Alpha28 SİYAH 2x140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU

Sessiz ve yüksek performanslı çalışan fan önerilerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Kesinlikle şu :

Yukarıdaki Thermalright ler AİO dan çok kasalar için daha iyi.
Thermalright
1740058880893.png

NZXT
1740058926921.png

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
Merhaba, Zalman marka sıvı soğutucu kullanıyorum fakat fanlarından hiç memnun değilim. Bu yüzden fanları değiştirmek istiyorum.

Soğutucum: Zalman Alpha28 SİYAH 2x140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU

Sessiz ve yüksek performanslı çalışan fan önerilerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler.
Eğer fanları radyatör için kullanacaksanız öncelikli dikkat etmeniz gereken nokta fanların h2o değerleridir. Basınç ne kadar fazla olursa o kadar iyi performans alırsınız.

Önerilen Thermalright fanlar aslında kasa fanları. Sanırım fiyat uygunluğu sebebiyle önerilmiş ama yanlış öneri. Hatta soğutucunuzun kendi fanları bile radyatör için önerilen thermalright fandan daha iyi.

Radyatör için fiyat-performans olarak en iyi fanlardan biri "Arctic P14 PST" modelidir.

Aynı fanın ARGB versiyonu da var.

Son düzenleme:
KS

ComputerMan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Eğer fanları radyatör için kullanacaksanız öncelikli dikkat etmeniz gereken nokta fanların h2o değerleridir. Basınç ne kadar fazla olursa o kadar iyi performans alırsınız.

Önerilen Thermalright fanlar aslında kasa fanları. Sanırım fiyat uygunluğu sebebiyle önerilmiş ama yanlış öneri. Hatta soğutucunuzun kendi fanları bile radyatör için önerilen thermalright fandan daha iyi.

Radyatör için fiyat-performans olarak en iyi fanlardan biri "Arctic P14 PST" modelidir.

Aynı fanın ARGB versiyonu da var.
Doğru analiziniz için teşekkürler hocam. Aslında bütçe sıkıntım yok bu sebepten yeniden öneri yapacak olsaydınız yine bu fanımı önerirdiniz? Premium tüm önerilerinize açığım, 100 derecede çalışan işlemciden fazlasıyla sıkıldım.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
Doğru analiziniz için teşekkürler hocam. Aslında bütçe sıkıntım yok bu sebepten yeniden öneri yapacak olsaydınız yine bu fanımı önerirdiniz? Premium tüm önerilerinize açığım, 100 derecede çalışan işlemciden fazlasıyla sıkıldım.
Bütçe sıkıntısı yok ise daha başka öneriler de tabii ki de verilebilir. Ancak öncelikle işlemciniz ve kasanız nedir? İşlemcinize göre bakmamız gerekiyor. Belki 280mm işlemcinize yetmiyordur. Fan değiştirmektense 360mm soğutucuya geçmek daha da iyi olabilir. Bilgi verirseniz eğer üzerine detaylı düşünelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri