- Tepki
- 2
En iyi sıvı soğutucu markası nedir? Bana lga 1700 uyumlu bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz lütfen bütçem 2500-3200 arası
ArcticEn iyi sıvı soğutucu markası nedir? Bana lga 1700 uyumlu bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz lütfen bütçem 2500-3200 arası
Bende gamebooster infinty var bence gayet güzel ama fan sesi biraz fazlaEn iyi sıvı soğutucu markası nedir? Bana lga 1700 uyumlu bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz lütfen bütçem 2500-3200 arası
Çok abartılacak düzeyde değilBende gamebooster infinty var bence gayet güzel ama fan sesi biraz fazla
Gamebooster yazısından sonra okumaya gerek kalmadıBende gamebooster infinty var bence gayet güzel ama fan sesi biraz fazla
Çok abartılacak düzeyde değil
Niye ya çok havalıGamebooster yazısından sonra okumaya gerek kalmadı
5600x buz gibi yapıyorGamebooster yazısından sonra okumaya gerek kalmadı
Çok kötü parça kalitesiNiye ya çok havalı
Ama alacaksan ooler master ın 240mm olanı vardı bence onu al ama gamebooster infinty de çok güzel boruları bile argbEn iyi sıvı soğutucu markası nedir? Bana lga 1700 uyumlu bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz lütfen bütçem 2500-3200 arası
Yok ya infinty baya kaliteli bide şaka mama arkadasimda Corsair h150 var ondan daha performanslıÇok kötü parça kalitesi
360mm çünkü infAma alacaksan ooler master ın 240mm olanı vardı bence onu al ama gamebooster infinty de çok güzel boruları bile argb
Yok ya infinty baya kaliteli bide şaka mama arkadasimda Corsair h150 var ondan daha performanslı
H150 de 360mm360mm çünkü inf
Ama infinty her kasaya olmuyo radyatörü çok kalın bu kasaya anca oldu![]()
H150 de 360mm
Nzxt kraken 240mm dereceli nasıl? 200 TL daha ekleyip onu alabilirimArctic
Nzxt de baya kaliteli yani aslında biraz zevk ve bütçeye bağlı ama infinty de çok güzelNzxt kraken 240mm dereceli nasıl? 200 TL daha ekleyip onu alabilirim
Değil knk onerip durmasanaNzxt de baya kaliteli yani aslında biraz zevk ve bütçeye bağlı ama infinty de çok güzel
Arcticden şaşmam benNzxt kraken 240mm dereceli nasıl? 200 TL daha ekleyip onu alabilirim
Knk kullandı mi yada en kötü gidip bı test videosu nu izledinmiDeğil knk onerip durmasana
Arcticden şaşmam ben
MarkaDeğil knk onerip durmasana
Arcticden şaşmam ben
Sıvı soğutucu istemissiniz ama yerinizde olsam kuletipi soğutucu alırım. Yüzde yüz aynı sogutuyorlar ve yarı fiyatına geliyor. İşlemci belirtmemissiniz gerçi ortalama bir işlemciyse çok üst düzey değilse kuletipi alın hocam paranız cebinizde kalsın. Arctic direk soğutucu markası işi soğutmak onun kuletipi ya da sıvı soğutmasini alabilirsiniz. Corsair h100 var ama biraz marka ismine para vermek olur.En iyi sıvı soğutucu markası nedir? Bana lga 1700 uyumlu bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz lütfen bütçem 2500-3200 arası
Deep cool da var istersenSıvı soğutucu istemissiniz ama yerinizde olsam kuletipi soğutucu alırım. Yüzde yüz aynı sogutuyorlar ve yarı fiyatına geliyor. İşlemci belirtmemissiniz gerçi ortalama bir işlemciyse çok üst düzey değilse kuletipi alın hocam paranız cebinizde kalsın. Arctic direk soğutucu markası işi soğutmak onun kuletipi ya da sıvı soğutmasini alabilirsiniz. Corsair h100 var ama biraz marka ismine para vermek olur.
İ5 13600kf olucak işlemcim yani bide bu işlemci biraz fazla ısınıyor onun için güzel bir sıvı soğutucu lazımSıvı soğutucu istemissiniz ama yerinizde olsam kuletipi soğutucu alırım. Yüzde yüz aynı sogutuyorlar ve yarı fiyatına geliyor. İşlemci belirtmemissiniz gerçi ortalama bir işlemciyse çok üst düzey değilse kuletipi alın hocam paranız cebinizde kalsın. Arctic direk soğutucu markası işi soğutmak onun kuletipi ya da sıvı soğutmasini alabilirsiniz. Corsair h100 var ama biraz marka ismine para vermek olur.