sıvı soğutucu pompasından ses geliyor

acunn68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
selamın aleyküm arkadaşlar almış olduğum msı mag 360r v2 sıvı soğutucumdan işlemci yük altındayken ses geliyor araştırmama rağmen ele alınacak bir sonuç bulamadım nasıl anlatsam böyle cızırtı veya emme tarzı bir ses radyatör ve fanlar kasanın üst kısmında bulunuyor acaba herhangi bir arızası mı var yoksa konumu mu yanlış veya buna benzer şeyler yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Oncelikle bir de fotografini atabilirsin sogutucunun. Pompa sesi yuk altinda normal olsa da bu modelde pompa motoru radyatorun icine gomulu ve direkt kasanin disina bakiyor. Yani sesini direkt disariya veriyor diyebilirim. Genelde islemci blogunda oluyor pompalar ve kasanin icinde kalmasi sesinin de sana ulasmasini bayagi bir engelliyor. Aldigin sogutucu zaten ses ve performans konusunda biraz mimli. Eger gercekten asiri bir ses geliyorsa ve ciddi anlamda rahatsiz ediyorsa, iade etme sansin da varsa iade etmeni oneririm. Ya da urun değişimi talep et bence.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Pompa düşük devirde çalışıyorsa normalde yüke girdiğinde sistem pompa hızlanır ve hızlanınca sıvı akışı hızlandığı için içeride birkaç saniye yüksek sonra düşük seviyeli sıvı akışı sesi gelir bu anormal değil.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
R modellerin v2 lerinin de sorunluğu olduğunu hep söyledim. Halen daha söylüyorum. Garantiye yollayın soğutucunuz ömrünü tamamlamış. Muhtemelen soğutma performansı da azaldı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
R modellerin v2 lerinin de sorunluğu olduğunu hep söyledim. Halen daha söylüyorum. Garantiye yollayın soğutucunuz ömrünü tamamlamış. Muhtemelen soğutma performansı da azaldı.
Hala satılıyor ve alanlar var. Mecburen olabilecek en iyi şekilde yardım etmeye çalışıyoruz. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri